WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Αθλητικά παρελκόμενα (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-2538.html)

Xavier 26-10-2007 11:47

Απάντηση: Αθλητικά παρελκόμενα

Σύντομη ήταν η θητεία του Ρομάριο στον πάγκο της Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο 41χρονος επιθετικός, που ανέλαβε καθήκοντα παίκτη-προπονητή μετά την απόλυση του Σέλσο Ροθ, επιστρέφει στον απλό ρόλο του ποδοσφαιριστή, αφού η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του 60χρονου Βαλντίρ Εσπινόσα. Στον μοναδικό αγώνα που ο Ρομάριο κάθισε στον πάγκο της Βάσκο, οδήγησε την ομάδα του τα ξημερώματα της Πέμπτης σε νίκη με 1-0 επί της Αμέρικα, που όμως δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο ιστορικός σύλλογος είναι στη δωδέκατη θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς, μόλις πέντε περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Xavier 26-10-2007 11:51

Το χαμένο σκουλαρίκι του Λοβ

Οι ρωσικοί σύλλογοι πληρώνουν καλά. Ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος αμοίβεται πλουσιοπάροχα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δαπάνησε 80.000 ευρώ για να αγοράσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Για κακή του τύχη ο Βραζιλιάνος άσος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με τη "σελεσάο" για τους αγώνες με Κολομβία και Εκουαδόρ απώλεσε το ένα εξ αυτών. Ο 23χρονος επιθετικός ήταν απαρηγόρητος καθώς το συγκεκριμένο σκουλαρίκι μπορεί να το βρει μόνο στη Μόσχα, ενώ δεν είναι βέβαιος εάν θα μπορεί να το προμηθευτεί μονό. "Δεν πρόσεξα και το έχασα στην προπόνηση. Ελπίζω οι Ρώσοι να συμφωνήσουν να μου πουλήσουν μόνο ένα" τόνισε ο Λοβ γνωρίζοντας πως αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει φτωχότερος κατά 80.000 ευρώ.

pink 26-10-2007 15:15

Τι σκουλαρικια ηταν αυτα που ειχανε 80.000 ευρω μεγαλη απορια την εχω!

Xavier 29-10-2007 12:35

για τη ΦΙΦΑ:

"Αν είχα αγκαλιάσει τον Ζόσεφ Μπλάτερ τώρα θα ήμουν στην οικογένεια της FIFA. Αλλά θα ήμουν ένας π....ς γιος. Ο Πλατινί και ο Μπεκενμπάουερ είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι πρώην ποδοσφαιριστές, όμως εδώ και χρόνια έχουν ταχθεί στις υπηρεσίες του Μπλάτερ, το γεγονός αυτό είναι πολύ λυπηρό".

για το Βατικανό:

"Είναι μία επιχείρηση, ο Πάπας είναι πολιτικός. Ο Θεός είναι άλλο πράγμα".

για τον Φιντέλ:

"Όταν τον γνώρισα, μιλήσαμε για μία ολόκληρη νύχτα. Μίλησε για την κουζίνα με την μητέρα μου και με την πρώην πεθερά μου. Μιλήσαμε επίσης για ποδόσφαιρο, με ρώτησε ποιο ήταν το μυστικό μου κατά την εκτέλεση των πέναλτι και εγώ του απάντησα στρατηγέ εξαρτάται από τον γκολκίπερ που έχω απέναντί μου".

για τον ευατό του:

"Μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, όμως δεν θα μπορέσω ποτέ να φτιάξω τα παιδικά χρόνια των κορών μου. Τώρα, η μία είναι 20 ετών και η άλλη 18, προτιμούν να είναι με τους αρραβωνιαστικούς τους. Εγώ συνεπώς, πρέπει να συνεχίσω να ζω για αυτές".

Ντιέγκο Μαραντόνα

Xavier 29-10-2007 15:43

Μπορεί να έχασε στο νήμα τον τίτλο της Formula 1 στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ωστόσο για τους συμπολίτες του είναι νικητής. Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον, προς τιμήν του οποίου θα «βαπτιστεί» με το όνομά του ένας δρόμος στη γενέτειρά του, το Χέρτφορντσαϊρ του Στίβενεϊτζ. Η απόφαση λήφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής και ο 22χρονος οδηγός θα γίνει… δρόμος.

«Η επιτυχία του Λιούις έχει δώσει ώθηση σε όλους στην πόλη μας. Όλοι είμαστε περήφανοι που κατάγεται από εδώ. Οι νέοι τον βλέπουν ως πρότυπο και τα επιτεύγματά του έχουν μεγαλώσει τις φιλοδοξίες τους. Βοήθησε για να μπει η πόλη αυτή στο χάρτη», δήλωσε η Σάρον Τέιλορ, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Xavier 02-11-2007 12:31

Τους έκλεψαν τα παπούτσια

Έκπληξη προκάλεσε στους κόλπους της Εθνικής ομάδας ράγκμπι της Ρωσίας μια κλοπή που έγινε την Τρίτη το βράδυ, σε ξενοδοχείο της Ρουμανίας όπου έχουν καταλύσει. Συγκεκριμένα κλέφτες μπήκαν στο ξενοδοχείο και αφαίρεσαν 9 ζευγάρια μπότες και άλλο αθλητικό υλικό, επωφελούμενοι μια διακοπή ρεύματος που έγινε ξαφνικά. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία για τους κλέφτες των παπουτσιών, ενώ η ομοσπονδία ράγκμπι της Ρουμανίας επικοινώνησε με τους Ρώσους με σκοπό να τους αποκαταστήσει τα κλεμμένα. Παράλληλα κατηγορηματικά διαψεύτηκαν από τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας, φήμες που έλεγαν ότι οι Ρώσοι αθλητές αναγκάστηκαν να προπονηθούν με τις κάλτσες!

Η Εθνική ομάδα της Ρωσίας βρίσκεται στη Ρουμανία στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράγκμπι. Η διοργάνωση είναι επίσης γνωστή ως Τουρνουά των 6 εθνών.

Xavier 02-11-2007 14:58

Ο Μίλαν Μπάρος οδηγούσε με... «τσίτα» τα γκάζια την ολοκαίνουργια Ferrari του, μέχρι να του ανεβάσουν το χειρόφρενο οι άνθρωποι της τροχαίας που τον σταμάτησαν για παράβαση του ορίου ταχύτητας.

«Ήθελα να ακούσω τον θόρυβο της μηχανής», ήταν η απάντηση που έδωσε ο παίκτης της Λιόν στους έκπληκτους τροχονόμους που τον σταμάτησαν στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Λιόν με την Γενεύη.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής επέβαινε μέσα στο αυτοκίνητό του συνοδεία με την σύζυγο του κι έναν φίλο του στον αυτοκινητόδρομο Α42 και κοντά στην περιοχή Εν. Το κοντέρ έγραψε 271 χιλιόμετρα την ώρα (!), ενώ το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο, είναι 130 χλμ. Όπως ήταν φυσικό, επενέβησαν οι άνδρες που επιβλέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Μετά τις σχετικές εξηγήσεις, η Φεράρι του Μπάρος κατασχέθηκε, ενώ ο έμπειρος επιθετικός έχασε και την άδεια οδήγησης μέχρι νεωτέρας

TALOS 02-11-2007 15:01

ειμαι βεβαιος πως και στην Ελλαδα το ιδιο θα συνεβαινε σε αναλογη περιπτωση

gatoni 09-11-2007 01:06

Τσακωμός Μουρίνιο με… 12χρονο αγοράκι!

Δύσκολες ώρες περνάει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μέσα σε λίγους μήνες, από την κορυφή που βρισκόταν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, γνωρίζει μία… ασταμάτητη πτώση. Πρώτα ήρθε η απομάκρυνσή του από την Τσέλσι, Οκτώβριο μήνα, στη συνέχεια η αποκάλυψη σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, ότι όσο ήταν στη Λεϊρία διατηρούσε παράλληλο δεσμό και τώρα ήρθε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο και ένα... 12χρονο παιδάκι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να τράβηξε τα μαλλιά και τα αυτιά ενός συμμαθητή της 11χρονης κόρης του, επειδή ο μικρός υποστήριξε ότι ο "Special One" δεν ήταν ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, σύμφωνα με τον πορτογαλική εφημερίδα "Correio da Manha".

Ολα άρχισαν όταν ο 44χρονος προπονητής πήγε στο σχολείο της κόρης του Ματίλντε, στο Σετούμπαλ κοντά στη Λισαβόνα, για να την πάρει να επιστρέψουν στο σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κόρη του τσακωνόταν με ένα συμμαθητή της, τον Πέδρο Αντόνιο, και γι’ αυτόν τον καυγά μίλησε στην εφημερίδα η διευθύντρια του σχολείου, Ιζαμπέλ Σιμάο.

"Από όσα κατάφερα να μάθω ήταν ένα τυπικός παιδικός τσακωμός. Η κόρη του υποστήριξε ότι ο μπαμπάς της είναι ο καλύτερος και το παιδί διαφώνησε. Τόσο απλά. Είδα τον κ. Μουρίνιο να αρπάζει το χέρι του παιδιού. Δεν υπήρξε σωματική επίθεση με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Ο Πέδρο στην αρχή και φαινόταν τρομαγμένος, αλλά τον ηρεμήσαμε".

"Τον ρώτησα αρκετές φορές εάν ο κ. Μουρίνιο τον είχε χαστουκίσει, ή τον είχε κλοτσήσει και αυτός το αρνήθηκε. Αλλά έμαθα ότι ο κ. Μουρίνιο του είχε τραβήξει το μαλλί, αφού το παιδί είχε μακρύ μαλλί. Αναστατώθηκε για αυτό που συνέβη, εξάλλου πρόκειται για 12χρονο αγοράκι, αλλά αποδέχθηκε την συγγνώμη".

Ο διευθύντρια του σχολείου κάλεσε τους γονείς των δύο παιδιών στο γραφείο της για να λυθεί το θέμα και όπως γίνεται γνωστό, ο Μουρίνιο ζήτησε επισήμως συγγνώμη από το παιδί, τους γονείς του και το σχολείο.

"Το χειριστήκαμε όπως θα κάναμε με οποιοδήποτε άλλο περιστατικό και καλέσαμε τους γονείς για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Ο Μουρίνιο είπε ότι λυπόταν για αυτό που έγινε και απολογήθηκε στο παιδί και στους γονείς του. Ολα διευθετήθηκαν στο τέλος", τόνισε η Σιμάο, ο οποία ενημέρωσε την κα. Μουρίνιο ότι ο μικρός Πέδρο είχε προσβάλλει τον σύζυγό της, αν και το 12χρονο αγοράκι το αρνήθηκε.

Η πρώην εκπρόσωπος του Μουρίνιο, Ελάντιο Παράμες, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, αποκάλυψε ότι το παιδί πρόσβαλε την κόρη του Μουρίνιο, χωρίς να θέλει να προβεί σε περαιτέρω σχόλια.

Το επεισόδιο, πάντως, φαίνεται πως θεωρείται λήξαν, ύστερα και από τις δηλώσεις του πατέρα του αγοριού, Αντόνιο Φαρίμ: "Ολα λύθηκαν. Δεν έχω κάτι να διευκρινίσω. Για μένα δεν έγινε κάτι σημαντικό. Επαναλαμβάνω, το συμβάν με τον κ. Ζοζέ Μουρίνιο λύθηκε".

cosmo.gr

Xavier 20-11-2007 18:30

Φαίνεται πως έχει γίνει της μόδας ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να πέφτουν θύματα κλοπής, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε παίκτες των "κόκκινων" τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν έρθει αντιμέτωποι με παρόμοια φαινόμενα. Τελευταίο "θύμα" ο Ντιρκ Κούιτ, ο οποίος από την Ολλανδία όπου και βρίσκεται πληροφορήθηκε ότι η αστυνομία ήδη εξετάζει τα στοιχεία από την πολυτελή του βίλα στο Γούτον του Μερσισάιντ προκειμένου να ανακαλύψει ποιοι ήταν αυτοί που παραβίασαν την οικία του Ολλανδού στράικερ!

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο Γέρζι Ντούντεκ (αγωνιζόμενος ακόμα με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας) έπεσε και αυτός θύμα κλοπής, με τους δράστες να παίρνουν την πολυτελή του Πόρσε, αρπάζοντας μαζί της χρήματα αλλά και πολλά προσωπικά αντικείμενα του Πολωνού (που τότε βρισκόταν σε διακοπές) ακόμα και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με τους "κόκκινους" στην Πόλη! Παλαιότερα, οι Ρέινα, Αγκερ και Κράουτς επίσης είδαν επιτήδειους να τους παίρνουν μεταξύ άλλων αμάξια, λεφτά, ακόμα και...ρούχα!

δεν τους φτάνει που δεν θα σηκώσουν πρωτάθλημα ποτέ τους ;p, τους κλέβουν κιόλας...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:58.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0