WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Τηλεπικοινωνίες - Ίντερνετ - Υπολογιστές > Computing
Μεγάλες Αλήθειες
Στα αντρικά πουκάμισα τα κουμπιά βρίσκονται στη δεξιά πλευρά, στα γυναικεία στην αριστερή.

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-07-2008, 22:36   #1 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας
 
Το avatar του χρήστη Astrolabos
 
Εγγραφή: Mar 2004
Περιοχή: Καλαμάτα
Μηνύματα: 5.826
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos
Προεπιλογή H LG μέλος του LCD TV Association

Αναβαθμίζει το ρόλο της στην παγκόσμια βιομηχανία, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στενότερης συνεργασίας με του συνεργάτες της και ενισχύει τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας, αποτελεί πλέον μέλος του LCD TV Association (LTA), έναν διεθνή, μη κερδοσκοπικό σύνδεσμο marketing που στόχο έχει να πληροφορήσει, να προωθήσει, να βελτιώσει και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των μελών της εφοδιαστικής αλυσίδας των LCD τηλεοράσεων.
«Στην LG πιστεύουμε στο μέλλον της τεχνολογίας LCD και των LCD τηλεοράσεων. Η συμμετοχή μας στο LCD TV Association μας φέρνει πιο κοντά στους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, ενώ ταυτόχρονα προάγει το ρόλο της LG στην παγκόσμια βιομηχανία», σχολίασε ο Havis Known, Executive Vice President της LG Electronics Digital Display Company LCD TV Division και συνέχισε: «Ενστερνιζόμαστε απόλυτα το στόχο του συνδέσμου για τη δημιουργία φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και τεχνολογιών και θα συνεργαστούμε εντατικά με τις υπόλοιπες εταιρείες - μέλη του προς αυτήν την κατεύθυνση.»
Ο Bruce Berkoff, Πρόεδρος του LCD TV Association δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μία τόσο διακεκριμένη εταιρεία είναι πλέον μέλος του LCD TV Association. Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των LCD τηλεοράσεων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που όλα τα νέα μέλη μας, όπως η LG, μπορούν να μας μεταφέρουν, είναι πολύτιμη για τον οργανισμό μας καθώς συμβάλλουν αδιαμφισβήτητα στην ενημέρωση, προώθηση, βελτίωση και ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών της και των καταναλωτών αναφορικά με τις LCD τηλεοράσεις».
Σύμφωνα με το DisplaySearch, η LG αποτελεί πλέον την τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία στον κλάδο των LCD τηλεοράσεων, έχοντας ξεπεράσει τη Sharp και τη Philips το πρώτο τρίμηνο του 2008. Έχει πουλήσει συνολικά 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις LCD, κατακτώντας μερίδιο 10,5% της παγκόσμιας αγοράς.
Ο LCD TV Association εστιάζει κυρίως στη θέσπιση υψηλών standards τόσο για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προώθηση των LCD τηλεοράσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο «πράσινος τίτλος» και το λογότυπο που τον πλαισιώνει, ο οποίος αποδίδεται στις LCD τηλεοράσεις που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και κουράζουν τα μάτια πολύ λιγότερο από ότι τα συμβατικά μοντέλα.
__________________
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Μετάβαση


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:28.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2024 | Powered by vBulletin
Επικοινωνήστε μαζί μας - WORLD.gr: Your world news and information online - Αρχείο - Αρχή

Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0