|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Ρε παιδιά υπάρχει κανένα νέο ή τέλος πάντων ξέρει κάνεις αν θα βγει και αν ναι πότε νέο Escape of Monkey Island(5?)? Μου έχει λείψει αφάνταστα ο Guybrush Threepwood και η παρέα του. Δεν έχει ξαναπεράσει άλλο τέτοιο adventure game με τόσο γέλιο και τόσους ωραίους γρίφους και puzzles. Που και που ξαναπαίζω τα προηγούμενα αλλά αλλιώς είναι να μη ξέρεις τι θα γίνει και τις λύσεις…
Πάνε 6+ χρόνια από το προηγούμενο, πόσο βλάκες είναι που δε το συνεχίζουν? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
In 2002, LucasArts public relations manager Tom Sarris stated that "they are definitely going to make Monkey Island 5 since it is their most popular franchise. However, we shouldn't expect it in the near future." Later in 2006, LucasArts director Jim Ward jokingly added that he will make the fifth game in 2010.
υπομονή... |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Απο το λιγο που εψαξα δεν βρηκα τιποτα για σχεδια για πεμπτο Escape from Monkey Island!Κοιταξα τοσο στο site της wikipedia οσο και στο site της LucasArts!Προφανως την συγκεκριμενη εταιρια πλεον την απασχολουν μονο τα Star Wars και τα Lego Star Wars!Τωρα παρομοιου στυλ με χιουμορ περιπετειουλα και εξυπνους γριφους ειναι το Broken Sword!Το τελευταιο δεν το εχω παιξει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα το Broken Sword:The Sleeping Dragon μου αρεσε!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Καλά ντε μη βιάζονται και τόσο, μόνο 10 χρόνια αναμονή? ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:00.

Καλά ντε μη βιάζονται και τόσο, μόνο 10 χρόνια αναμονή?
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο