|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο χρυσός είναι το μοναδικό μέταλλο το οποίο δεν σκουριάζει ακόμη κι όταν θαφτεί κάτω από τη γη για χιλιάδες χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#251 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2007
Περιοχή: Aθήνα
![]() |
Έχω ένα Power Mac 4.1, CPU:600Mhz,memory 512 MB,και έχω πρόβλημα με το flash.Παίζει εξαιρετικά αργά τα videos,ενώ πολύ αργά τρέχουν και τα παιχνίδια που το απαιτούν.Έχω το flash 10,δοκίμασα και το 9,αλλά χωρίς επιτυχία.Έχω mac OS X 10.4.11.;Έβαλα πρόσφατα ADSL αλλά θυμάμαι οτί τα παιχνίδια (πριν το ADSL)έτρεχαν κανονικά. Αν έχει κάποιος καμμια ιδέα,ευπρόσδεκτη...
|
|
|
|
|
|
#252 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μπορείς να σκεφτείς τι άλλο άλλαξε από τότε που σου έπαιζαν κανονικά τα παιχνίδια; Γιατί σίγουρα η adsl δεν έχει να κάνει κάτι με την απόδοση του flash στα παιχνίδια σου.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#253 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Το μονο που έκανα ήταν update στο flash και στα MacOS.Πριν το ADSL χρησιμοποιούσα ελάχιστα το συγκεκριμένο Mac,έτσι δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς επηρεάστηκε η απόδοση του flash ή αν ήταν πάντα έτσι.Μήπως επειδή είναι μικρός σε ταχύτητα και μνήμη? (Πάντως θυμάμαι συγκεκριμένα πως τα παιχνίδια του world.gr τα έπαιζαν κανονκά)
|
|
|
|
|
|
#254 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μήπως πρίν είχες παλαιότερη έκδοση flash και με την αναβάθμιση στο MacOS μπήκε νέα και γι'αυτό κολλάει;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#255 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Έκανα πρώτα την αναβάθμιση του flash (απο 9 σε 10)και μετά αναβάθμισα τα mac OSΧ από 10.4.8 σε 10.4.11.Αλλά τα βιντεάκια στο you tube πήγαιναν αργά πριν προχωρήσω στις αναβαθμίσεις.
|
|
|
|
|
|
#256 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2009
![]() |
ΚαληΣΠερα
κανω εκτυπωσεις στο σπιτι με ενα φωτογραφικο εκτυπωτη HP σε φωτογραφικο χαρτι της hp, το προβλημα ειναι οτι μετα απο λιγες μερες αρχιζουν και κιτρινιζουν γιατι να γινεται αυτο? Μελανιά χρησημοποιο τα original της hp και χαρτιά επίσης τα καλύτερα της hp Την φωτογραφία δεν την έχω σε κάποιο άλμπουμ αλλά εκτεθειμένη μέσα σε δωμάτιο. |
|
|
|
|
|
#257 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αν τις βλέπει ήλιος είναι φυσικό να κοκκινίζουν
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#259 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Στον chrome στο κάνει μόνο ή και σε άλλους φυλλομετρητές;
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο