|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχουν 31.622.400 δευτερόλεπτα σε ένα χρόνο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#171 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Έλα μωρε γκρινιάρη, 1 Mbit έχεις
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#172 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
ναι στο παραθυρο που ανοιγει ο firefox για τα downloads. τελικα ποια ειναι η πραγματικη μου ταχυτητα δηλαδη
? |
|
|
|
|
|
|
#175 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Οταν γραφεις μουσικο cd απο το windows media player ξερει κανεις πως μπορεις να βγαλεις το κενο 2 δευτερολεπτων που βαζει αναμεσα στα τραγουδια ?
|
|
|
|
|
|
|
#176 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Στις επιλογές που πήγα δεν είχε κάτι
μόνο στο Nero το βρήκα. (σε φώτησα )ΥΓ: μπορεί να μην έχει τέτοια επιλογή τι να πω. |
![]() And Nothing else matters... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfansws : 01-10-2007 στις 02:35. |
|
|
|
|
|
|
#178 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#179 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Εεε ναι... και εγώ έχω κάπου κριμένα Windows στον δίσκο μου.
![]() Έχω ένα μικρό προβληματάκι. ![]() Ανοίγω Firefox και μετά από 1,5 λεπτό μου ανοίγει μόνος του ο Internet Explorer χωρίς να ανοίγει κάποια σελίδα... και κάθε φορά που αλλάζω ή μπαίνω σε κόπια σελίδα με Firefox μου ανοίγει και από ένα παράθυρο του Internet Explorer. Τι έχω γιατρέ; ![]() Υ.Γ. Μην μου πείτε! Έχω avast! antivirus, Spybot - Search & Destroy και Ad-Aware SE Personal με τα τελευταία τους update... άλλο άλλο. ![]() |
|
|
|
|
|
#180 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Μερικες φορες ο υπολογιστης μου κλεινει μονος του στα καλα καθουμενα λες και τον βγαζεις απο τη πριζα
Οταν ανοιγει εμαφανιζει ενα μηνυμα που γραφει ''CPU over temperature κλπ κλπ'' Ξερει κανεις τι φταιει? |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο