|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#161 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Forthnet: αν σου κάτσει είναι μια χαρά. Αλλά για να σου κάτσει στο ιδιόκτητό της δίκτυο πρέπει να περιμένεις κανα διμηνάκι από όταν στείλεις την αίτηση (και εγώ σε αυτήν αναμένω αναμένος..). Έχει αξιόπιστο δίκτυο και σου δίνει και δώρο modem.
Tellas: αναξιοπιστία σταθερής τηλεφωνίας μέσω ιδιόκτητου αλλά και εξυπηρέτηση πελατών με μόνο κοσμητικό λόγο το "εξυπηρέτηση" στον τίτλο. Επίσης δίνει μόνο μέχρι 4Mbps. Netone & Ontelecoms έχω ακούσει απλά καλά λόγια. Το συν της Netone είναι οτι σου δίνει 1Mbps upload που δεν δίνει καμία άλλη. Εσύ ενδιαφέρεσαι να πας σε άλλη εταιρεία ώς full llu (τηλεφωνία+ίντερνετ) ή μόνο ίντερνετ (shared llu); |
|
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
full llu. η μανα μου εχει κανει αιτηση στην Tellas για μεταφορα της μιας απο τις δυο γραμμες του σπιτιου αλλα μονο για τηλεφωνια. σκεφτομαι η να ζητησω +ιντερνετ σε αυτους(αλλα με αυτα που μου λες δεν ξερω, συν οτι καποιοι γνωστοι μας που εχουν απλη τηλεφωνια εμειναν μια φορα 3 μερες χωρις τηλεφωνο)
θα παρω μερικα τηλεφωνα ακομα και θα δω. παντως μεχρι 4 mbps μια χαρα ειναι τουλαχιστον για μενα. οποτε ? |
|
|
|
|
|
|
#165 (permalink) |
|
Venom
![]() |
με την (και καλα) 768 αντε να πιασω 120 kbps μετρημενα σε site που σου μετρανε την ταχυτητα. σε downloads το περισσοτερο που εχω πιασει ειναι 100.
|
|
|
|
|
|
|
#166 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Τα site που μετράνε την ταχύτητα δεν είναι αξιόπιστα. Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα αρχείο μέσω ftp από έναν αξιόπιστο server για να δεις την πραγματική ταχύτητά σου!
|
|
|
|
|
|
|
#169 (permalink) |
|
Venom
![]() |
γραφει kB/sec τωρα τι να σου πω λογικα byte ειναι
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο