|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Και ναι,βλέποντας αυτά μου ήρθε η έμπνευση... Τι θα λέγατε να πατεντάρουμε το μπυρκότο; Μπισκότο με γεύση μπύρας... Αρρρρρρρρρρρρρώστια!!!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Παράθεση:
![]() Αυτό θα άρεσε σε κάποιον που αρχίζει από astro και τελειώνει labos... ![]() και σε κάποιον άλλον αλλά για την ώρα μου διαφεύγει... ![]() ...αλλά θα το βρω! ![]() Αααα... να το πατεντάρουμε μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο... ![]() | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ψόφα μικρέ
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Τα έχει δοκιμάσει κανένας για memory leak; Όχι τίποτα άλλο αλλά σε μπισκότο μάλλον θα είναι fat leak
![]() Πρέπει να ενημερώσουμε την μαγείρισσα του World να τα φτιάξει και να μας πει πως είναι... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Παράθεση:
![]() Όταν προωθηθεί το πρότζεκτ κάντε μου νόημα... αν και όλα εξαρτώνται από την μαγείρισσα του World ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:04.

Υβριδικός τρόπος