|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
"Είσαι το ένα... είμαι το άλλο...
Είμαστε δυο άτομα Σκίσε το λευκό μπλουζάκι, Πέτα το στο πάτωμα" "λάιλάιλάιλάιλάιλου λουλού, λάιλάιλάιλάιλάισουρλουλού , αφότου γνώρισες εμένα, έπαψες ποια να' σαι παρθένα, γιατί εσύ έχεις ατού, με τύλιξες στην κουρελού"... "Πάψε θα σου πάρω σοκολάτα σκάσε αγάπη μου σταμάτα" Μη μιλάς βγάλ’ το σκασμό είσαι ένα μεγάλο αυγό μην κοιτάς σαν την γαρίδα μαζί σου προκοπή δεν είδα" |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Σας ασπάζομαι και σας συμπονώ... Το τραγούδι των απανταχού καμμένων από το στοίχημα...
![]() Όχι δεν είμαι από την Κούβα Μα Κουβανό με λένε πιά, γιατί έχω πέσει στη λακκούβα από το στοίχημα βαθιά. Στα σιγουρά λοιπόν ποντάρω Το ένα τρίτο του μισθού, Και σκέφτομαι θα τους τα πάρω με τη βοήθεια του θεού Μα το κοράκι πέναλτι δίνει θα τρελαθώ, παλί θα τρέχω για έναντι από το αφεντικό Ποτέ θα βγώ απ' τον κουβά Να δω τον ούρανό Να πάψουν όλοι να μου λεν καλώ τον κουβανό Δεν έχω πρόεδρο τον Κάστρο μα με φωνάζουν Κουβανό, γιατί δεν έχω λιγο αστρο όιταν στοιχηματίζω εγώ. Στο ένα είκοσι τα σπρώχνω για να ρεφάρω προσπαθώ, κι απ το μυαλό μου μέσα διώχνω καθε ενδεχομενο κακο. Μα το κοράκι πέναλτι δίνει θα τρελαθώ, πάλι θα τρέχω για έναντι απο το αφεντικό. Πότε θα βγω απ το κουβλα να δω τον ουρανό, να πάψουν όλοι να μου λεν καλώς τον Κουβανό... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:36.

Υβριδικός τρόπος