![]() |
Απάντηση: Τραγούδια με... νόημα!
Mεγάλο κομμάτι. Είναι μεγάλος διασκεδαστής ο Σταύρος και γι' αυτό τον αγαπάμε..... Tα γράφω όλα στα αγγλικά γιατί το τραγούδι είναι διεθνές..... Κολλάει με όλες τις εθνικοτητες.....;p
Αrtist: Stavros Livikos Track: Van Fa Culo Album: Αvele Ta Mocola Έχω φάει από σένα τόσες φόλες, και έχουν λιώσει απ τα παπούτσια μου οι σόλες κάθε βράδυ σε μαζεύω απ τα μπαράκια, και έχω βγάλει στο κεφάλι κερατάκια Αγαπούλα μου γλυκιά μου αγαπούλα, πέταξα τα πράγματα σου στην σακούλα και σου λέω γεια χαρά και Van Fa Culo, τελειώσαμε και πάρε και τον πούλο Κάθε μέρα κάνεις νέα δρομολόγια, σου μιλάω μα δεν παίρνεις από λόγια αλλού τρως αλλού κοιμάσαι αλλού πίνεις, και σε όποιον στο ζητάει του το δίνεις Αγαπούλα μου γλυκιά μου αγαπούλα, πέταξα τα πράγματα σου στην σακούλα και σου λέω γεια χαρά και Van Fa Culo, τελειώσαμε και πάρε και τον πούλο |
Σεφερλης
φεγγαακι μου λαμπο φεγκε μου να πεπατω να πηγαινω στο κολειο να μαθαινω γαματα γαματα γαματα θελω να μαθω γαματα |
Παράθεση:
Επισης εχω την εντυπωση οτι λεγεται ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ και οχι δε μας ακουει κανεις... λεπτομεριες ομως... :clap: |
Έλα παμε,
Μην κωλοκάτσει κανένας Έλα κι έχω το service pack το 2 μ'εχει πάρει απο κάτω που χεις γκόμενο βαρβάτο κι εμένανε με φτύνεις με delete πολλά με σβήνεις τον εβρήκες στα ιντερνέτια και θαρρείς πως έχει τέτοια πίκρες κάνω copy paste γιατί εσύ δεν έχεις taste αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. έλα μανα μου μανα μου κι έχει πέσει το δικτυο και πως θα το σηκώσω σαν το dos αργά σε χάνω άπειρα format θα κάνω και θα βάλω τα windos μήπως και γυρίσεις μήπως μην ξεχνάς πως έχεις βέρα άσε τώρα τον ξενέρα έλα πίσω στον bill gates μην κολλήσεις κανα aids αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. αχ γιατί μου το κανες αυτό αχ και δεν άντεχω τα φορμάτ αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. Και bonus το παρακάτω ρεφρέν: Καλύτερα με Βιάγκρα και άνετος μετά παρά χωρίς το χάπι και με πεσμένα αυτιά Καλύτερα Βιάγκρα για να έχω σιγουριά καλύτερα με χάπι και να 'χω τσαμπουκά |
Παράθεση:
(δε θαώ σχολια, δε θελω σχολια!) Φωναξε πιο δυνατα λεγεται! |
Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ
Στο μπαράκι που δουλεύεις ήμουνα, είχες ρεπό και στη μπάρα που σερβίρεις χόρευες μ'ένα μωρό χμμμ! "Είναι η κουμπάρα μου" είπες μόλις την παντρεύτηκεεεεες ποιος κουμπάρος την κουμπάρα δεν εκμεταλλεύτηκεεεεεε? Chorus: Ήθελα να μαι η κουμπάρα σου και να λικνίζομαι στη μπάρα σου κι εσύ να είσαι ο κουμπάρος που θα χει και ολο το θάρρος Ήθελα να μαι η κουμπάρα σου και στη μεγάλη πάνω "μπάρα" σου νερό να πίνω στην υγεία σου το οινοπνευμα και τα ποτά σουουου Στο ποτό μου ρίχνω στάχτη πίνω πάλι και μεθώ παραισθήσεις και αλήθεια γίνονται ένα κι είμαι εγώ Δίπλα σου και μ' άγκαλιάζει το ιδρωμένο σου κορμίιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο κουμπάρος στην κουμπάρα όχι, δεν μπορεί να πειειειειει... Ήθελα να μαι η κουμπάρα σου και να λικνίζομαι στη μπάρα σου κι εσύ να είσαι ο κουμπάρος που θα χει και ολο το θάρρος Ήθελα να μαι η κουμπάρα σου και στη μεγάλη πάνω "μπάρα" σου νερό να πίνω στην υγεία σου το οινοπνευμα και τα ποτά σου |
Με απαλλοτρίωσες-Νταίζη Ντούκουνα
Μωρό μου με απογείωσες και ύστερα με προσγείωσες με απαλοτρίωσες μαζί μου ότι και αν βίωσες το θυσίίίίίαααασεεεεες Με έχτισες (!) με σοφάτισες (!!) και τώρα με γκρεμίζεις και με τα μπάζα μου αλλού λακούβες θα γεμίζεις (δις) |
Και κλείνω προς το παρόν με τον Λεπα σε όλο του το μεγαλείο... :worship:
Είμαι φερέγγυος Στίχοι: Γιάννης Καραλής Μουσική: Γιάννης Καραλής Πρώτη εκτέλεση: Λευτέρης Πανταζής Και θα πίνω και θα πίνω και θα πίνω, για τον έρωτά σου όλα θα τα δίνω. Και θα πίνω και θα σπάω και θα καίω, είμ' ο άντρας που σ' αγάπησα και λέω: Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος. Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι για όλα έτοιμος. Και θα πίνω και θα πίνω και θα πίνω, απ' τα μάτια μου στιγμή δεν θα σ' αφήνω. Και θα πίνω και θα σπάω και θα καίω, θα σε βλέπω, θα τρελαίνομαι, θα λέω: Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος. Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι για όλα έτοιμος. |
μου'χες πει οτι τον παιρνεις
καθε πρωτη του μηνος ομως ειχα μια απορια ποσο γρηγορα τον τρως ποτε τον παιρνεις,ποτε τον τρως αχ ειναι λιγος ο μισθος |
Ερωτεύτηκα γι' αυτό κουρεύτηκα
Όλοι αυτοί που βρίζανε τα ωραία μου μαλλιά (χορωδία: τα ωραία σου μαλλιά) λεν' τώρα που κουρεύτηκα πως μου πετάν' τ' αυτιά (χορωδία: πως σου πετάν' τ' αυτιά) Τόση κακία την προσπερνάω,χαμογελάω και απαντάωωωωω: Ερωτεύτηκα γι' αυτό κουρεύτηκα Ερωτεύτηκα γι' αυτό κουρεύτηκα βρε! Ο κόσμος μάτια μου φθονεί πάντα ό,τι δεν φτάνει (χορωδία: πάντα ό,τι δεν φτάνει) μα εμέ και αχ με κοντό μαλλί τίποτα δεν με πιάνει (χορωδία: τίποτα δεν σε πιάνει) Τόση κακία την προσπερνάω,χαμογελάω και απαντάωωωωω: Ερωτεύτηκα γι' αυτό κουρεύτηκα Ερωτεύτηκα γι' αυτό κουρεύτηκα βρε! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:29. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin