|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια ισχυρή καταιγίδα έκοψε στα δύο το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έξω από την Ανταρκτική. Το Β15, με έκταση 11.000 τετραγωνικά χιλόμετρα, είχε περίπου το μέγεθος της Τζαμάικα και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παγόβουνα που είχαν καταγραφεί ποτέ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Το λουλουδατο μαγιω στην παραλία θα το βαλω. Την παντοφλα με τον δαχτυλοκοφτη θα την τιμήσω. Θα φορέσω το Ray Ban σειρά aviator ή predator γυαλί μου, τα vintage t-shirt μου. Θα βάλω τα κλασικα γκρι t-shirt και την κλασικη ψιλομεγαλη βερμούδα με τσέπες στα πλάγια. Και θα φορέσω τα ψιλοπαλιά μου all star μποτάκια. Και θα πάω στους ναούς της τρεντιάς (βλέπε μαγαζιά στα νότια)
Αλλα δεν με θεωρώ τρέντουλα. Μπορεί να δείχνω, αλλά σαν συμπεριφορά απέχω πολύ.... "Παλια οι γυναικες ήθελαν τον άντρα να ειν' λεβεντης, τώρα τον θέλουν αδελφή και τον φωνάζουν τρέντι" |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Έλα ρε αυτοί είναι τυπακια με τρια κιλα ζελέ. Με κάτι φράτζες από το κεφαλι μέχρι το πηγουνι.... Φλωρίδια.... Πουλάνε τρελή μούρη και άλλα τέτοια. Εγώ μονο τρέντι εμφάνιση έχω και αυτό όχι πάντα .... Οπότε δεν κολλάει το ρητό....
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
τα emo-kids λες; Εχουν και forum αυτά ρε. Πολύ γέλιο.
A και δεν είναι gay, είναι bi ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Πως το ηξερα ομως οτι θα ανοιξει και τετοιο τοπικ ο Καρμακοσμικ...
Περναω στο παρασυνθημα. Δεν θελω να βαλω καμια ταμπελα επειδη υπαρχουν πολλες κατηγοριες. Υπαρχουν αυτοι που θα αγορασουν κατι που βγηκε στη μοδα απλα επειδη το γουσταρουν. Υπαρχουν ομως και μερικοι που αγοραζουν κατι μονο και μονο για να μεινουν στη μοδα, που ψωνιζουν με τη συχνοτητα που ψωνιζουν οι γυναικες, που γουσταρουν να κανουν βολτα για να δουν αν βγηκε κατι καινουριο στις βιτρινες, που ψωνιζουν μονο συγκεκριμενες μαρκες κ.λ.π. Αυτοι ειναι τα θυματα της μοδας και οι τρεντηδες που αντιπαθω προσωπικα. Μερικοι τρεντηδες δεν ξερω αν ειναι gay, παντως μιλανε και περπατανε με γυναικειο τροπο και εχουν γυναικες για φιλους. Παντως ο τρεντισμος και το posing πολλες φορες πανε μαζι. emo kids: Κολλητα τζιν, κολλητα μπλουζακια, 1 κιλο ζελε, φραντζες μεχρι το λαιμο και δεν βλεπεις μετωπο ουτε με αιτηση. Καποιοι απ'αυτους πιστευουν οτι εκπροσωπευουν καποια φιλοσοφια, την οποια εγω προσωπικα δεν καταλαβα ποτε. Υπαρχουν και ακραιες περιπτωσεις emo, που νομιζουν οτι πρεπει να πηγαινουν μονο σε "emo" καφετεριες, οτι πρεπει να χρησιμοποιουν "emo" λεξεις οταν μιλανε, οτι πρεπει να παλευουν με εναν συγκεκριμενο, "emo" τροπο και αλλα τετοια χαριτωμενα. Συνηθως γινονται αντικειμενο χλευασμου. Και καλα να παθουν. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Καταρχήν καλημέρα γιατί είναι το πρώτο μου post για σήμερα και ακόμη δεν καλημέρισα στο αντίστοιχο topic.
Σχετικά με το θέμα μας τώρα, δεν τα πάω καθόλου καλά με τη μόδα. Έχει παραγίνει τρέντι για τα γούστα μου. Με ενοχλεί που όλα τα μαγαζιά πουλάνε το ίδιο πράγμα, και τα ψώνια έχουν γίνει για εμένα εφιάλτης! Δεν μου αρέσει που βλέπω όλον τον κόσμο, άνδρες-γυναίκες, να φοράνε το ίδιο πράγμα ακόμη κι αν δεν τους πηγαίνει καθόλου. Επίσης, σα γυναίκα, με ενοχλεί που βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός, οι άντρες καμουφλάρονται όλο και πιο πολύ. Γιατί βρε παλικάρια μου? Μια χαρά είσαστε με το φυσικό σας look. Δε χρειάζεται να έχετε το μαλί σαν να έχετε μόλις βγει από το κομμωτήριο! ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Συμφωνώ με Χρόνη. Ας φοράνε ό,τι θέλουνε,δικαίωμά τους. Πάντως στην παρέα μου δεν θα τους πολυγούσταρα να είναι αλλά δεν έχω και κάτι μαζί τους.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:38.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο