WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Τρέντηδες. (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%A4%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82-1666.html)

R@tNET 26-07-2007 14:23

Απάντηση: Τρέντηδες.

Συμφωνώ απόλυτα με τους kallithea4 και gatoni... καλά δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και ασχολούμαστε με τι φοράει ο διπλανός μας... :amhn::whip:

Kallia 26-07-2007 15:12

Δεν υπάρχουν οι σκέτο τρέντηδες, μόνο λετσοτρέντηδες. Παρακαλώ να διορθωθεί ο τίτλος.:amhn:

Karmakosmik 26-07-2007 15:53

Τρέντηδες...

Τέλεια όργανα του συστήματος, την συμπεριφορά των οποίων την επιβάλλουν τα κοινωνικά πρότυπα που επικρατούν ανά καιρούς. Άβουλα όντα, πλήρως χειραγωγημένα, φανατικά στις περισσότερες περιπτώσεις, χαμαιλαίοντες, προσαρμόζονται παντού, κάτι το οποίο τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους και μεγάλο όπλο στα χέρια αυτού που καταφέρνει να τους δαμάσει. Πάντα θα υπάρχει τέτοιος, καθώς όλα τα πρόβατα χρειάζονται ένα ποιμένα.
Αντιλαμβάνονται τον μέσο άνθρωπο με τον δικό τους τρόπο, περίπου σαν προιόν και αυτό τους χρίζει φορείς προκατάληψης. Βασικός τους στόχος η εξάπλωση (όπως κάθε ιού άλλωστε) και αν είναι δυνατό η εξάλειψη οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής ομάδας.
Όποιος πιστεύει ότι ο όρος "τρέντης" περιορίζεται μόνο στο ντύσιμο, κάνει λάθος.

Μπορώ να πω πως παλαιότερα έτρεφα ένα αίσθημα μίσους απέναντί τους, αφού οι διέξοδοι ήταν λίγοι και έπρεπε αναγκαστικά να επιβιώσεις ανάμεσά τους -πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Επίσης πάντα είχαν τις καλύτερες γκόμενες.
Τώρα πια ο καθένας στα μέρη του και είμαστε ok.

depoina 26-07-2007 16:23

Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...Εξάλλου ο πιο πολύς κόσμος έχει ξεφύγει....
Αυτό που δε μου αρέσει κυρίως το είπε και η aggelm...Δε σου πάει αλλά θα το βάλεις και ας είσαι σαν καραγκιόζης....

Το κομματάκι πολύ αγαπημένο ;D ;D

R@tNET 26-07-2007 16:41

:rofl::rofl: ... depoina έγραψες! :hehe:

mousaka+10 27-07-2007 13:57

1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 22461)
Το λουλουδατο μαγιω στην παραλία θα το βαλω. Την παντοφλα με τον δαχτυλοκοφτη θα την τιμήσω. Θα φορέσω το Ray Ban σειρά aviator ή predator γυαλί μου, τα vintage t-shirt μου. Θα βάλω τα κλασικα γκρι t-shirt και την κλασικη ψιλομεγαλη βερμούδα με τσέπες στα πλάγια. Και θα φορέσω τα ψιλοπαλιά μου all star μποτάκια. Και θα πάω στους ναούς της τρεντιάς (βλέπε μαγαζιά στα νότια)

Αλλα δεν με θεωρώ τρέντουλα. Μπορεί να δείχνω, αλλά σαν συμπεριφορά απέχω πολύ....

"Παλια οι γυναικες ήθελαν τον άντρα να ειν' λεβεντης, τώρα τον θέλουν αδελφή και τον φωνάζουν τρέντι"

Σκατα φωτο εβαλες στο αλλο θεμα...Ουτε vintage t-shirt δν φορας,ουτε Ray Ban γυαλια...

Μοιαζει αυτος ο ανθρωπος για τρεντης;;;

aitherovamon 28-07-2007 22:05

ενταξει ολοι λεμε οτι δεν μας πειραζει το τι φοραει ο αλλος,αλλα σιγουρα ολοι μας που δεν ανηκουμε σε αυτους , τους σχολιαζουμε σε καθε φαση και γελαμε μαζι τους,αν και ισως μεσα μας να τους ζηλευουομε ολιγον τι.
Οι τρεντηδες ειναι μια ευπαθης ομαδα πληθυσμου,αλλα σιγουρα δεν μας πειραζουν αρα τα εχουμε καλα και εμεις μαζι τους...

Astrolabos 28-07-2007 23:12

Αυτά τα λές αφού πήγες Μύκονο ε; :P

aitherovamon 29-07-2007 02:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 22700)
Αυτά τα λές αφού πήγες Μύκονο ε; :P

χαλαρα ΝΑΙ ομως.......;p

Insomni@ 29-07-2007 17:05

Μερικοί τρέντηδες είναι σκατοψωνάκια που θεωρούν ότι είναι μόνο αυτοί και κανείς αλλος και πως όλοι οι άλλοι δεν αξίουν αλλά κατα τα άλλα υπάρχουν και οι πιο προσγειωμένοι.Αν εξαιρέσουμε τα ψώνια;D με τους άλλους πρόβλημα δεν έχω.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:09.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0