![]() |
''Μαργαριτάρια''
Μαργαριτάρια μαθητών
Το πολύγωνο στα αγγλικά λέγεται Πόλυγκαν. Αν δοθούν χ πλευρές, τότε λέγεται χούλιγκαν. Ανάμεσα στους δύο πνεύμονες υπάρχει ένα κενό. Εκεί, κατοικεί η ψυχή. Ρωτήστε και ένα καλό ψυχολόγο. Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να. Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε. Μετά έρχεται πάλι το Πάσχα οπότε το ξανασφάζουμε. Παρθένο δάσος είναι το δάσος όπου το χέρι του ανθρώπου δεν πάτησε ποτέ πόδι. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν προστυχόλογα. Προχτές στο πανηγύρι του Σταυρού, κάτω στην Καρούτα, κάποιος είπε ανυπερθέτος. Οι άλλοι έκαναν πως δεν κατάλαβαν. Στην Αγγλία οι δημοπρασίες γίνονται στον οίκο της Σόφης. Επίσης, στον οίκο της Κρίστης. Είναι λίγο ξεδιάντροποι οι Εγγλέζοι! Μόρφωση είναι η ικανότητα να περιγράφεις ένα ωραίο κορίτσι χωρίς να χρησιμοποιείς προστυχόλογα. Κύριε πριν ψηφιστεί ο νόμος της βαρύτητας τα αντικείμενα έπεφταν; Αν γίνει σεισμός μη φοβηθείτε μέχρι 4 ρίχτε. Μέχρι 5 ρίχτε ετοιμαστείτε και από 6 κι απάνω, ρίχτε τα όλα και δρόμο, γρήγορα! |
Απάντηση: ''Μαργαριτάρια''
«Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα»
«Η Παπική Βούλα ήταν μια κατσίκα που την είχαν στο Βατικανό για το πρωινό γάλα του Πάπα» «Το παλαμίδι του Ναυπλίου είναι αφρόψαρο του Αργολικού, καταπώς λέμε σαρδέλλα Καλλονής Λέσβου.» (Από δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, 1994) «Τα γκαρσόνια που σερβίρουν τσίρο με ρακή στα νησιά λέγονται τσιράκια. Άμα τους το πεις θυμώνουν, όπως με το Μπεγλαμπή στη Νάουσα στην Πάρο» (Από γυμνάσιο της Αθήνας, 1992) «Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά» «Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικόν, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του.» (Από γυμνάσιο της Θεσπρωτίας, 1991) «Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας» «Οι Έλληνες εφεύρεσαν τη γεωμετρία για να αποφύγουνε την άλγεβρα που ήτανε αράπικη» «Ο Ρωμύλος και η Ιουλιέτα βύζαξαν τη λύκαινα κι έφτιαξαν τη Ρώμη, αλλά οι γονείς τους δεν τον ήθελαν το γάμο και στο τέλος τους δηλητηρίασαν μαζί με το Σαίξπηρ» «Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες γι' αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια» «Εγώ, κύριε, δεν ξέρω ποιος έβαλε την υπογραφή στη Μάγνα Κάρτα. Εγώ τη σέβουμαι την περιουσία του σχολείου και εκτός αυτού, ήμουνα άρρωστος εδώ και τρεις μέρες και έχω φέρει και χαρτί απ' το γιατρό...» (Δικαιολογία μαθητή γυμνασίου, Κόρινθος 1990) «Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό» «Την Οδύσσεια της έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης.» (Από διαγώνισμα Β' τάξης γυμνασίου της Λαμίας, 1969) «Η γυναίκα του Τσάρου λεγότανε Τσάρα Η κόρη του τσατσάρα. Ο γιος του Νορέγιεφ.» «Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι». «Ο Κορινθιακός Κόλπος ευρίσκεται τελείως κατά μήκος.» (Από γυμνάσιο της Πάτρας, 1988) «Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε» (Από γυμνάσιο της Καλαμάτας, 1991) «Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι» "Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το Φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά» «Το παιδί που οι γονείς του είναι από την Ύδρα, λέγεται Υδρογόνο» «Η σοβιέτα είναι που φοράνε οι Ρωσίδες. Στη Σερβία φοράνε σερβιέτες.» «Το νερό ανακατεύεται με όλα τα υγρά, εκτός από το αίμα Υπάρχει και παροιμία γι' αυτό. Το αίμα νερό δεν γίνεται !!» |
Μαθημα ιστοριας.
Μιλαγαμε για το πως μπηκαν οι Τουρκοι απο την Κερκοπορτα και τοτε πεταγετε ο στοκος της ταξης και λεει: "Κυρια,πως ηταν ανοιχτοι τοτε η ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ;":clap: |
Και δυο ..δημοσιογραφικά ρουμπίνια!!!
Σε προφορική συνέντευξη >>> πέστε μου κ.Τάδε....αντι του σωστού (στον πληθυντικό πάντα απευθυνόμαστε..) πείτε μου σας παρακαλώ κ.Τάδε .. Σε γραπτό αστυνομικό ρεπορτάζ...η γκακελόπορτα δεν βρέθηκε παραβιασμένη ..:armed: |
-Μου αρέσει πολύ να δίνομαι στους ανθρώπους. Είμαι πολύ δοτική.
Βάνα Μπάρμπα -Πρέπει να δίνω τροφή στα μάτια του κόσμου. Άντζυ Σαμίου -'Αντρας είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε. Στέλλιος Ρόκκος -Η φωνή ψήνεται στο πάλκο. Η μεγάλη καλλιτέχνιδα Στέλλα Μπεζαντάκου Τραγουδώντας στη Ναύπακτο, λέει: -Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τραγουδάω στο Ναύπλιο! Άννα Μαρία Λογοθέτη -Από που καλείτε; -Από Θεσσαλονίκη -Ω, Θεσσαλονικιά; -Όχι, εδω σπουδάζω. Είμαι από Έβρο.. -Έστω, Μακεδονία πάλι!!! Μαρία Μπακοδήμου -Θαυμάζω πολύ τον Γκάντι. 'Εκανε τόσα για την Κίνα.. Άντζελα Δημητρίου Της καθεμιανής μας ο φουρνος ειναι διαφορετικός Βέφα (πρωινός καφές) Πως σε λένε; -Ιολη -Α, ωραίο όνομα. Ξένο είναι; Ελένη Μενεγάκη Εγώ δεν έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ στην Τουρκία. Μόνο στην Κωνσταντινούπολη πήγα. Άντζελα Δημητρίου Και τώρα η κατανάλωση των ενημερωτών Ίνα Λαζοπούλου (στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ) Νεο Life 3 σε σπυριδοειδή (αντί εσπεριδοειδή) Μάγκυ Χαραλαμπίδου Ελάτε να καθήσουμε στους καναπέους (αντί για καναπέδες) Ελένη Μενεγάκη |
Ο ιδιος μαθητης που σας ειπα πριν.Τον ρωτησε η καθηγητρια Γεωγραφιας ποια ειναι η πιο μικρη σε πληθυσμο χωρα της Ευρωπης.Αυτος δν ηξερε,του ειπε ο διπλανος οτι ειναι το Βατικανο,αυτος δν ακουσε καλα και η απαντηση του ηταν οτι η μικροτερη χωρα σε πληθησμο ειναι το ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
|
Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορες δεν συμφωνώ.
George Bush Junior Πιστεύω ότι το ανθρώπινο γένος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με τα ψάρια... Τζίνα Αλοιμόνου (Μοντέλο) Ο δείκτης των τιμών σήμερα έκλασε... συγγνώμη... έκλεισε στις τάδε τιμές. Παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA Έπρεπε να διαλέγουν φύλακες με αρχαιοελληνικές μούρες στην Ακρόπολη. Βάνα Μπάρμπα Και θα περάσουμε να ακούσουμε τη Μέλανι Τσι και το Αϊ τουρν του γιου ( Melanie C , I turn to you )... Δημήτρης Φωτιάδης (Ιδιωτικός σταθμός Κατερίνης) -Κυρία Σαρρή, διαβάζετε Ηράκλειττο; -Ναι, γιατί γενικώς είμαι πολύ των extreme πραγμάτων. Έφη Σαρρή -Ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια απο το καινούργιο CD ; -Το 2, το 5 και το 8. Κατερίνα Στανίση Βλέπω στην τηλεόραση τα παιδάκια στην Αφρική και κλαίω. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ τόσο αδύνατη, αλλά χωρίς όλες αυτές τις μύγες γύρω μου... Mariah Carey Κατά την διάρκεια αγώνα ανώμαλου δρόμου γυναικών: Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα ... Σχολιαστής στίβου Σε ποια χώρα τραγούδησε ο Λευτέρης Πανταζής; Στην Τουρκία, στην Αγγλία ή στο Λονδίνο; Εύα Αντωνοπούλου (Τουίστ, ALPHA TV) Ρεάλ-Λάτσιο 2-2 υπέρ της Ρεάλ. Εκφωνητής του MEGA Σε κάποιο ακριτικό χωριό: Εκτός από ανθρώπους, περνάνε και Ρουμάνοι τα σύνορα; Ρεπόρτερ του TEMPO Μου αρέσουν όλοι οι ποιητές, ακόμα και ο Μπετόβεν. Τζένη Χειλουδάκη Μετά από αγορά εκτυπωτή, παίρνουν τηλέφωνο στον προμηθευτή: -Πείτε μου το πρόβλημά σας. -Ο καινούργιος εκτυπωτής που πήραμε δεν εκτυπώνει.. -Είναι στο ρεύμα; -Ναι. -Πατήσατε το κουμπί; -Ναι. -Είναι on- line ; -Ναι. -Χαρτί έχει; -Ναι. -Οι μελανοταινίες είναι εντάξει; -Ναι... Τελικά πάει ο τεχνικός από κει και λέει: -Πού είναι ο υπολογιστής; -Ποιος υπολογιστής; Τράπεζα Κύπρου Ναι, αλλά εσύ απάντησε θετικά όχι. Ηθοποιός σε πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Οκτώ στους δέκα Ελληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως, που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε. Βίκυ Κουλιανού -Και πού βρίσκεστε τώρα; -Στα Τρίκαλα. -Α, ωραία, κοντά στη θάλασσα. Νίκη Κάρτσωνα Και τώρα ο ζωντανός καλεσμένος μας. Ρούλα Κορομηλά Σε περιγραφή ανόργανης γυμναστικής: Οι αθλήτριες αποφάσισαν επιτέλους να ανοίξουν τα πόδια τους. Κώστας Καπάταης Και τώρα μαζί μας η πασίγνωστη τραγουδίστρια... Πώς είπαμε ότι σε λένε; Αννα Μαρία Λογοθέτη Σε τηλεφωνική σύνδεση με Καβάλα: -Ναι... από πού τηλεφωνείτε; -Καβάλα. -Γίναμε και ιντερνάσιοναλ. Αννα Μαρία Λογοθέτη Πόσοι νέοι είναι στον σατανισμό... παθαίνουν ναρκωτικα και όλα αυτά τα άσχημα... Ελένη Λουκά Όχι κυρίες και κύριοι, αύριο δεν θα βγούμε ζωντανοί από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Χάρης Αλευρόπουλος Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων στην Βαρκελώνη και ενώ ο φακός ζουμάρει στα οπίσθια της Βαν Αντσικ (διάσημης κολυμβήτριας), λέει: "Και η Βαν Αντσικ, η βασίλισσα των πισινών." Χάρης Αλευρόπουλος Ο αγώνας τέλειωσε με τρία γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Κώστας Μπάνιας (Αρτα TV) Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Αρτας είναι δεύτερη. Κώστας Μπάνιας (Αρτα TV) Έχουμε μαζί μας τον Σπύρο Γιαννάκη, 16 ετών, μαθητή του 3ου Λυκείου και αθλητή του Πύρρου. Λοιπόν Σπύρο, πες μας πώς σε λένε, πόσο χρονών είσαι, σε ποιο σχολείο πηγαίνεις και σε ποια ομάδα αγωνίζεσαι. Κώστας Μπάνιας (Αρτα TV) Τηλεφώνημα σε γραφείο έκδοσης εισιτηρίων: Κρατήσεις στοματικώς κάνετε; Αγνωστος Οι επιβάτες για Σπέτσες να είναι έτοιμοι για αποβίβαση. Passengers for Spetses, ready for the ksebarkation. Καπετάνιος σε πλοίο προς Σπέτσες Αυτό τον καιρό δεν έχω σχέση, είμαι άσχετος. Κάποιος από Δράμα Απορία σε εξεταστική, για θέμα πολλαπλής επιλογής: Εάν δεν είναι σωστή καμιά από τις πέντε απαντήσεις, τι να γράψουμε; Κάποια απο Αθήνα Συζήτηση με τουρίστα: -How much is that? -Upstairs downstairs, one thousand (πάνω κάτω ένα χιλιάρικο). Κάποιος ιδιοκτήτης μαγαζιού με σουβενίρ στην Ξάνθη -Ένα ουίσκυ on the rocks. -On the rocks δεν έχω, να σου βάλω Dewars ; Μπάρμαν στα Μέγαρα |
Και κερδιζουν κυριες και κυριοι, ενα κορνερ σε πολυ πλεονεκτικη θεση.
Μανωλης Μαυρομματης Ενα σουτ φωτοβολιδα... και η μπαλα κυλαει αργα-αργα λιγο εξω απο τα δυχτια. Κωστας Μπανιας (Αρτα TV) Και με ενα σουτ φωτοβολιδα, στελνει την μπαλα στα Τζουμερκα (βουνα στην Αρτα) Κωστας Μπανιας (Αρτα TV) Και κανει το βολε... Παναγια μου βοηθα-Κωστας Μπανιας (Αρτα TV) Ο 16χρονος βετερανος Γουσιας της Αναγεννησης, κατεβαινει σαν θυελλα, ψηλος, δυνατος, μελαψος... Κωστας Μπανιας (Αρτα TV) Σε τηλεοπτικό παράθυρο: -Έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτά που λες -Ντρέψου εσύ ρε (Μάκης Ψωμιάδης) Η μπαλα επιστρεφει στον Ταφαρελ που την ελεγχει ανετα... και η μπαλα κορνερ Μανωλης Μαυρομματης |
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΙΑΣ ΟΕΟΕΟΕ!!! |
ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ : Στο δρόμο που μας συναντούν, κοιτάζουν το παιδί και μου λένε ότι είχα φιλική συμμετοχή
ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΣΟΦΙΑ : Έχω εκπαιδευτεί να βλέπω ξένες σειρές. Οπότε, ότι σενάριο και να διαβάσω, μου φαίνεται αστείο ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ ΤΖΙΝΑ : Ελεύθερη γυναίκα ίσον νέα γυναίκα! Η γυναίκα στον γάμο μαραζώνει ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ : Για την κόρη μου λέω ότι είναι αγνώστου μητρός ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ : Εγώ δεν επιτίθεμαι, τραγουδάω! ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ : Ξέρω πολύ καλά και όταν μιλάω και πως μιλάω! ΔΡΟΥΖΑ ΑΝΝΑ : Όλοι τα βάζουν με τη Δρούζα, ενώ αγνοούν συνειδητά τη λίστα που δημιουργήθηκε με το κόστος όλων των παραγωγών της ΝΕΤ, όπου η δική μου κατέχει την 28η θέση. Δηλαδή πριν από μένα προηγούνται 27 ακριβότερες παραγωγές ΖΥΓΟΥΛΗ ΚΑΤΙΑ : Είμαι η Κάτια. Είναι καταξιωμένη στο χώρο μου, πολύ πριν από το δεσμό μου ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΑ : Μπορώ να θεωρηθώ παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΤΙΝΟΣ : Η Eurovision είναι μια αστεία περίπτωση. Είναι θορυβοβίζιον! ΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ : Όταν ξεκινούσα να κάνω θέατρο, θεωρούσα τις φωτογραφήσεις κάτι πολύ μπας κλας, κάτι πολύ δεύτερο, κάτι πολύ ξεφτίλα ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ : Ο Θεός έκανε πρώτα τον Αδάμ και μετά την Εύα. Έτσι είναι. Πρώτα κάνουν τα πειράματα και μετά τα τελειοποιούν ΛΑΜΠΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Η Αντζελα Δημητρίου έχει καλή διάθεση το πρωί. Το βράδυ αγριεύει, κάτι παθαίνει ΛΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ : Ο κόσμος θα παραξενευτεί. Μου συμβαίνουν τρελά πράγματα! ΛΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ : Η Ελλάδα είναι Σόδορα και Γόμορρα! Είναι ένα μπουρδ ... ! Έχουν σχέσεις πριν από το γάμο. Αυτό είναι μοιχεία, πορνεία! Σας παρακαλώ, αδέρφια μου, να φύγετε από την πορνεία-μοιχεία! ΜΑΓΓΙΡΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ : Θέλω να πηγαίνω στη λαϊκή, στην κρεαταγορά και στο Μοναστηράκι και να μη με αναγνωρίζει κανείς ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ : Γιατί η Ομόνοια δεν έχει σιντριβάνι; ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ : Το Μάτα από πού βγαίνει; Από τα Μάταλα! Αχ, μεγαλώνουμε και μυαλό δεν βάζουμε! ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ : Στη ζωή πρέπει να παίρνουμε τα πάντα και να δοκιμάζουμε τα πάντα, να έχουμε γεύσεις και ποιότητα ζωής ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ : Βαριόμαστε κάθε μέρα να είμαστε οι ίδιοι ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, είναι κάθε μέρα Πρωταπριλιά ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Στην τηλεόραση βλέπουμε πολύ γυμνό και με το ζόρι. Εμένα με απωθεί το καταναγκαστικό ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ ΒΙΚΥ : Η ελληνική τηλεόραση έχει χτυπήσει τέλμα ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ ΒΙΚΥ : Η ελληνική τηλεόραση μήπως είναι ένας δοκιμαστικός σωλήνας παντός τρελού; ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ ΒΙΚΥ : Δεν μου λείπει η Κορομηλά από την τηλεόραση ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ : Οι gay δεν συμπεριφέρονται έτσι όπως βλέπω σε κάποια σίριαλ, σαν μουρλές, σαν κουνιοτραμπάλες. Γιατί να παίζουν έτσι σαν μουρλές; Γιατί να τους γελοιοποιούν; ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΝΤΑ : Για ποια τηλεόραση μου μιλάς; Βλέπεις καμιά αισθητική ποιότητα; Βρόμισε η τηλεόραση από τα πολλά σκουπίδια που μαζεύτηκαν ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ : Η μισή Ελλάδα θέλει να γίνει διάσημη και η άλλη μισή θέλει να τη βαθμολογεί ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ : Η Λαμπίρη κάλεσε τον Γιώργο Κιμούλη! Ήρθαν τα ύστερα του κόσμου! ΣΚΟΡΔΑ ΦΑΙΗ : Θα ήθελα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό σας το λέμε αφιλοκερδώς (απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ράνια Θρασκιά) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ : Δεν είναι το θέμα μας τι τραγουδάει η Αντζελα Δημητρίου, αλλά γιατί τραγουδάει ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Για μένα τα Εξάρχεια είναι η παλιά μου γειτονιά, μια ζωντανή γειτονιά όπου ανθίζουν τα πάντα ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ : Με ενδιαφέρει η υποκριτική και θέλω να την τελειοποιήσω όσο γίνεται καλύτερα. Λόγω της εμφάνισής μου, είναι πιο εύκολο να το κάνω ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ : Τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών συχνά είναι μονοθεματικά ή ολιγοθεματικά, θορυβώδη και «θυμωμένα». Σαν να κινούνται από την αντίληψη «θα αλλάξουμε την κοινωνία». Δεν είναι αυτός ο σκοπός των δελτίων ειδήσεων. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:09. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin