|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο γαιοσκώληκας έχει 5 καρδιές. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Τι ακούν και οι τηλεφωνήτριες της εξυπηρέτησης πελατών στις εταιρίες παροχής internet.
-Xαίρετε!!! Είμαι σύνδρομός σας. -Έxω πάρει ένα Internet από εσάς. -Πώς θα βάλω Internet σε τρένο; -Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεμένος πάνω σας. -Καλημέρα. Σήμερα δε μου μπαίνει...τι να κάνω; -Ούτε web, ούτε e-mail, τίποτα!! Ώρα 1:47ΑΜ. Καληνύxτα -Ανοίγω το παραθύρι και δε μπορώ να μπω. -Συνδέομαι αλλά δεν πάω πουθενά. Μένω στον προθάλαμο. -Αναμονή για τηλεφωνικό κλίμα πριν από την κλήση. -Γεια σας! Τι πρόβλημα έxω; -Αφού βλέπετε πότε είμαι on-line μου βρίσκετε ένα αρxείο που έxω xάσει από καιρό; -Παρακαλώ παρακολουθήστε τι γίνεται στο pc μου όταν είμαι στο Internet και επικοινωνήστε μαζί μου για τ' αποτελέσματα. -Γεια σας! Τεxνική στήριξη εκεί; -Πώς θα συνδεθώ με το δορυφόρο; -Χρειάζομαι και modem για να συνδεθώ με το Internet; -Δε μου δουλεύει η Ευρόπα (Eudora). -Ερώτηση: Έxετε windows 95; Απάντηση: Τι 95!!! Το 93 τα έβαλα!!! -Original message: This is a test message, please ignore.. Reply: I receive your message and I ignore to you... -Μου στέλνει mail κάποιος κύριος Mail Delivery. -Το modem μου κάνει σα να τσιγαρίζω κρεμμύδια. -Έxω πάρει ένα cd-room από σας. -Συνδρομητής: Παίρνω τηλέφωνο και μιλάει συνέxεια. Τεxνικός: Ποιο νούμερο καλείτε; Συνδρομητής: Το δικό μου, ποιο άλλο!!! -Ρε μεγάλε...μου λες σε παρακαλώ την αντρέσσα για να συνδεθώ; -Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε τη διεύθυνση του url του web του Internet. -Τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτό το Internet; -Σας παρακαλώ μπορείτε να πετάξετε έξω τον θείο μου για να μπω εγώ; -Συνδρομητής: Τον Κο Τάδε παρακαλώ ? Τεxνικός: Ο ίδιος... Συνδρομητής: Με θυμάστε? Είxα καλέσει και πέρυσι... sport.gr |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Η ιστορία που θα σας πω κόστισε την απόλυση του παιδιού του πλαισίου αλλά άξιζε τον κόπο.
Παίρνει ένας τύπος τηλέφωνο και λέει ότι έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή που πρόσφατα αγόρασε από το πλάισιο. Πελάτης:Τι να κάνω; δεν δουλεύει ο υπολογιστής μου! Υπάλληλος:Θα το βρούμε.Τι ακριβώς δεν δουλεύει; Π: Πατάω τα κουμπιά και δεν γίνεται τίποτα.(Εδώ αρχίζει να υποψιάζεται ο υπάλληλος) Υ: Καταρχίν έχετε συνδέσει τα καλώδια του υπολογιστή; Π:Ναι. Υ:Τον έχετε βάλει στη μπρίζα; Π:Ναι. Υ:Τον έχετε ανοίξει; Π:Ναι,αλλά πατάω τα κουμπιά και δεν γίνεται τίποτα. (Ο υπάλληλος έχει ψιλιαστεί τη δουλειά) Υ:Τι πληκτρολόγιο έχετε;Ασύρματο ή με καλώδιο; Π:Με καλώδιο. Υ:Ωραία.Πάρτε το πληκτρολόγιο στα χέρια σας και πηγαίνεται προσ τα πίσω. Π:οκ Υ:το πληκτρολόγιο σας ακολουθεί; Π:ναι. Υ:όσο πίσω κι αν πάτε σας ακολουθεί μαζί με το καλώδιο; Π:Ναι. Υ:Σας έχω τη λύση! Π:Ποια είναι; Υ:Τον υπολογιστή δεν σας τον δώσανε μέσα σε μια κούτα; Π:Ναι! Υ:Ωραία,βάλτε τον υπολογιστή πάλι μέσα στην κούτα,φέρτε τον πίσω και πείτε στον πωλητή πως είστε τόσο μαλάκας που δεν αξίζεται να έχετε υπολογιστή... |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Θεός.- |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Χαχαχαχα!!!
![]() Καλόοοο! |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: Βριλήσια
![]() |
Με τις τρισαθλιότητες που κάνουν οι εταιρείες παροχής Ίντερνετ στους πελάτες τους έχουν κάνει να λαλήσουν
![]() Οι τηλεφωνήτριες μπορεί να μή φταίνε αλλά ας πρόσεχαν και αυτές που δέχτηκαν να βρεθούν σε αυτή την θέση. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
comodo firewall pc , rogueantispyware antivirus , microsoft windows vista operating system , microsoft windows launcher , new superantispyware
buy discount Jthink jaikoz audio tagger 3 mac download now discount Adobe indesign cs5 download now cheapest low cost Autodesk 3ds max design 2009 download now nort antivirus , smart antivirus remover , antivirus software windows 7 , turn off firewall in windows vista , best software firewall review , need spyware blaster , sonic firewall manual , filter firewall software , smoothwall firewall log , panda antivirus review cheapest low cost Acdsee pro 3 download oem cheapest low cost Nikon capture nx 2 mac download discount Adobe photoshop elements 8 download mobile antivirus for s60 , microsoft windows workstation , antivirus for windows server 2000 , antispyware for windows mobile , microsoft windows installer for windows xp cheap low cost Adobe indesign cs5 download oem cheapest discount Rosettastone arabic level 1 2 3 set download oem buy low cost Acala dvd creator 3 oem download |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54.

Θεός.-

Υβριδικός τρόπος