WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Ζέστη ~!~ (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%96%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7-%7E-%7E-1663.html)

Commando7hh 25-07-2007 19:06

Απάντηση: Ζέστη ~!~

Υπαρχει λυση. ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ κυριοι. κανε μια ωρα χωρις στολη και αμα βγεις απο το νερο και ζεσταινεσαι να πας να δεις γιατρο :P

ασχετο και λιγο οφ αλλα δεν μπορω να μη ρωτησω: με τιμει που με 2 φιλους πεσαμε για ψαροντουφεκο 6.30-8.30 το πρωι μετα απο ξενυχτι και ανελεητη κραιπαλη?

Astrolabos 25-07-2007 19:17

Καθόλου γιατί θα έπρεπε να βγω μες στη ζέστη έξω, να ψάξω για ανθοπωλείο και να στείλω στεφάνι από τα μέλη του World.gr στη κηδεία σου.

TALOS 25-07-2007 19:20

μπανακι στην μπανιερα, ντυσιμο χωρις να σκουπιστειτε και κλιματιστικο. Μπορει να αρπαξεις καμια ψυξη αλλα γλυτωνεις τη θερμοπληξια.

aggelm 25-07-2007 20:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 22443)
μπανακι στην μπανιερα, ντυσιμο χωρις να σκουπιστειτε και κλιματιστικο. Μπορει να αρπαξεις καμια ψυξη αλλα γλυτωνεις τη θερμοπληξια.

Και το ευχαριστιέσαι τουλάχιστον, έστω και αν σου βγει ξινό:)

Commando7hh 25-07-2007 20:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 22441)
Καθόλου γιατί θα έπρεπε να βγω μες στη ζέστη έξω, να ψάξω για ανθοπωλείο και να στείλω στεφάνι από τα μέλη του World.gr στη κηδεία σου.

χτυπα ξυλο ρε κορακοκροκοδειλε :P εξ αλλου δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοαποκαλουμαστε ΚΟΜΑΝΤΟ η ΡΑΜΠΟ με τα αλλα τα παληκαρια.

Astrolabos 25-07-2007 21:14

Μια φορά θα την πάθεις:P
Μην κάνετε μαλακίες που δεν μπορείτε να τις ξανακάνετε:P

Commando7hh 25-07-2007 21:20

μα μπορουμε :P ποιος σου ειπε οτι δεν την εχουμε ξανακανει?(ενταξει οχι ακριβως την ιδια αλλα παρομοιες και χειροτερες)

depoina 25-07-2007 21:33

Με αυτά που διαβάζω, ήδη έχω αρχίσει και ζεσταίνομαι...Που να έρθω κιόλας...Θα αφήσω τη δροσούλα και τις πλημμύρες για να λιώσω στη ζέστη... :(

Μακριά από την παραλία και έξοδος το βράδυ μόλις έχει νυχτώσει καλά ;D

Neacel 25-07-2007 23:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Kallia (Μήνυμα 22410)
Βρε ύπουλε, γελοίο υποκείμενο! τουλάχιστον βάλε κουόουτ από μένα ή τουλάχιστον δείξε με ένα τρόπο στους υπόλοιπους ότι αυτά είναι λεγόμενα μου.:rtfm: Κάθεσαι και με τσιτώνεις μεσημεριάτικα με τις ζέστες, αιώνιο πειραχτήρι!

Και τζαστ φορ δε ρέκορντ εγώ τα είπα αυτά ΜΟΝΟ για τις παραλίες της Αττικής. :grr::angry:

Kαι γω σε αγαπάω. Και ναι η Kallia το 'πε αυτό για τις παραλίες. Εγώ κάνω μπάνιο στις καθαρές Αττικές θάλασσες. LOL...;p:rofl:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh (Μήνυμα 22438)
Υπαρχει λυση. ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ κυριοι. κανε μια ωρα χωρις στολη και αμα βγεις απο το νερο και ζεσταινεσαι να πας να δεις γιατρο :P

ασχετο και λιγο οφ αλλα δεν μπορω να μη ρωτησω: με τιμει που με 2 φιλους πεσαμε για ψαροντουφεκο 6.30-8.30 το πρωι μετα απο ξενυχτι και ανελεητη κραιπαλη?

Χωρίς στολή? Ω ρε ψυχάκια που κυκλοφορούν.....

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 22443)

Να μια σοφή προσέγγιση....

mousaka+10 26-07-2007 14:17

Ολα καλα..

Στο καραβι καταστρωμα και ηταν τελεια..
Τωρα κατω απο το κλιματιστικο...
Το απογευμα θελει ενας φιλος μου να παμε Μοναστηρακι..εκει ειναι τα δυσκολα,τα παρα πολυ δυσκολα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:04.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0