|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| «I am.» : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#282 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ειμουν καμμενος,γιατι αυτη τη στιγμη εχω τελειωσει και τις 2 σαιζον και περιμενω τωρα μεχρι το νοεμβριο να βγει η τριτη.
παντως,εστω και ενα επεισοδιο να δεις και εσυ τοτε θα πορωθεις... θα σου ελεγα και αλλα για να σε ψησω,αλλα νομιζω δωσαμε ηδη αρκετα στοιχεια στη δεσποινα να μας πεταξει στο εκτος θεματος, η στις ξενες σειρες... ![]() |
|
|
|
|
#283 (permalink) |
|
Desert rose
|
Σοβαρά μιλάω, κι έχω Ιντερνετ υψηλής ταχύτητας, έκανα βέβαια καλού -κακού κι ενα ριστάρτ...αλλα καμία προς το παρόν διαφορά. Τώρα κοίταζα κι ενα τραγούδι στο Γιουτιούμπ,με αφόρητα κολλήματα,κια συνεχείς διακοπές στο βίντεο...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#285 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Άρα για να σου κολλάει και το τραγούδι στο youtube, μάλλον κάτι παίζει με τη σύνδεση σου. Μήπως έχεις ασύρματο modem;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#286 (permalink) |
|
Desert rose
|
Ναι ασύρματο, λες...? Ισως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση ..Μόνη μου το εγκατέστησα δίχως νάχω την παραμικρή ιδέα...
Και προηγουμένως μπήκα στον πίνακα να αλλάξω την υπογραφή,και αφου την εισήγαγα ,δεν μπορούσα να επιστρέψω στην αρχική.Μου έδινε μήνυμα οτι < δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή > .Νόμιζα ότι ήμουν ακόμα on, αλλα πριν λίγο που μπόρεσα να <δω> την κεντρική ,διαπίστωσα ότι ήμουν off... Μάλλον κάτι παίζει με τα δικά μου συστήματά , που ίσως πρέπει να ελεγχθούν απο ειδικό. |
|
|
|
|
|
|
#287 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Α, δεν είναι τίποτα, κάποιος τραβάει internet από εσένα. Απενεργοποίησε το wireless να μην έχεις πρόβλημα, ή βάλε password
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#288 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Α και επειδή είσαι εκτός θέματος δε νομίζω να σε χαλάσει που θα σε μεταφέρουμε ε ;; ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#290 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25 (0 μέλη και 25 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο