|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένα τυπικό κρεβάτι "φιλοξενεί" περίπου 6 δισεκατομμύρια κομματάκια σκόνης. Γενικότερα, το 70% της σκόνης που υπάρχει σ' ένα οποιοδήποτε σπίτι προέρχεται από νεκρές φολίδες ανθρώπινου δέρματος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#261 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Ε μην τρελαθουμε κιολας. Δεν ηταν ιδια τα μαγαζια που τραγουδουσε ο Καζαντζιδης με τα σημερινα μπουζουκομαγαζα. Εσυ δηλαδη πιστευεις πως αν ζουσε θα τραγουδουσε σε μπουζουκια (με τη σημερινη τους μορφη). Οκ αλλα εγω δεν το νομιζω. Ασε που δεν με νοιαζει κιολας τι θα εκανε. Ακομα κι αν ηταν μεγαλος τραγουδιστης, δεν σημαινει πως πρεπει να συμφωνω με οτι εχει κανει.
Παράθεση:
Δεν εβαλα καμια ταμπελα. Την αποψη μου ειπα. | |
|
|
|
|
|
#262 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Εγώ δε μίλησα για ποιότητα, ποσότητα ή τιμές...Εγώ απλά είπα πως το παραδειγμά σου είναι άκυρο...δε μπορεί να γίνει καμία απολύτως σύγκριση | |
|
|
|
|
|
|
#263 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Εξάλλου είναι διαφορετικό να χαλάς κάποιο ποσό, απλά για να κάνεις ότι καγκουριά είναι δυνατό να κάνεις και να πετάξεις κανά γαρύφαλλο στην πίστα και είναι διαφορετικό να το χαλάσεις για να δεις ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ να παίζουν ΜΟΥΣΙΚΗ. | |
|
|
|
|
|
#264 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
το θεμα καζαντζιδης δεν νομιζω οτι σηκωνει αλλη κουβεντα...
το στελαρο δεν μπορειται να τον βαζετε στο σταμα μας τοσο ευκολα ιεροσυλοι... ασε που ο στελιος τα ειπε και ολα αυτα σε μια απο τις τελευταιες του δουλειες με κατσιμιχα και βαρδη........Στην Ελλας του 2000 |
|
|
|
|
#265 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Στην Ελλάς του 2000... Στίχοι: Σαράντης Αλιβιζάτος Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Βαρδής & Στέλιος Καζαντζίδης & Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας ( Τερτσέτο ) Νεοέλληνες με γεια σας, τα καινούρια σας τα στέκια χάρισμά σας. Δεν μου κάνει αυτή η νύχτα στήνω γλέντι σ' άλλη πίστα, μαζί μας Στέλιο ρίχτα. [Καζαντζίδης:] - Για τους φίλους π' αγαπάω δυο χαμόγελα χρωστάω κι απόψε τραγουδάω. Τ' άδικο που έχω ζήσει η αγάπη το 'χει σβήσει, τραγούδι έχει γεννήσει. Γλυκό νερό στην κόλαση θα πιούμε εδώ μαζί σου, εμείς που μεγαλώσαμε με την αναπνοή σου. [Καζαντζίδης:] - Γλυκό νερό στην κόλαση κοντά σας παίρνω θέση, καρδιά μου μη γυρνάς εκεί που είχες πονέσει. [Καζαντζίδης:] Στην Ελλάς του δυο χιλιάδες γίναν όλοι βασιλιάδες, λαϊκοί τραγουδιστάδες. Στη δικιά μας κοινωνία ζούσαμε άλλη αγνωνία, μην πας στη Γερμανία. - Πες μου τι θα κάνεις τώρα έτσι που σε καταντήσαν πατρίδα σερβιτόρα. Στα σκυλάδικα χορεύεις μες στη νύχτα ταξιδεύεις ταυτότητα γυρεύεις. | |
|
|
|
|
|
|
#266 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
2. Όταν πάνω στην πίστα είναι η γυναίκα που γουστάρω δεν θα της πετάξω μόνο "κανά γαρύφαλλο" αλλά και τον εθνικό κήπο ολόκληρο άμα λάχει.- 3. Προσωπικά τον ήχο που βγάζει το μπουζούκι (και δεν τον εννοώ μόνο στα μπουζούκια που δεν είναι το καλύτερο μου αλλά στα ρεμπετάδικα ή ακόμα και σε μια άδεια παραλία με αυτοσχέδια φωτιά και καλή παρέα) δεν τον αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ. Γνώμη μου και γούστο μου. | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 06-05-2007 στις 07:39. |
||
|
|
|
|
|
#267 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#270 (permalink) | ||
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Ακριβως.Οι ανθρωποι κανουν τα μαγαζια, οχι τα μαγαζια τους τραγουδιστες. Και σου ξαναλεω οτι το "σκυλαδικο" για μενα ειναι ο τροπος.Μπορει να ακουσεις τραγουδι απ' τον Μητροπανο και να ειναι ενα καλο λαικο τραγουδι και να το ακουσεις και στην Εθνικη και ο αλλος να γαβγιζει. Παράθεση:
Τωρα ποιος παει να τους δει αλλου Ευαγγελιο! Δεν ξερω ποσο περισσοτερο μπορω να συμφωνησω!! | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:00.

Ευαγγελιο!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο