|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδία μας κάνει πάνω από 100.000 χτυπήματα σε μια μέρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#5551 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Να σου πω, σου χαρίζω την ηλιοθεραπεία και τα χταπόδια και στα ανταλλάσω με μονοκατοικία με κήπο στo Stirling της Σκωτίας.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5553 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Ναι,για καμιά βδομαδούλα για ξεκούραση το χειμώνα μετά την κακούργα εξετστική..Το καλοκαίρι ποτέ!! ![]() ![]() | |||
|
|
|
|
|
|
#5556 (permalink) | ||
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
μια τουλίπα... μαύρο με σκιά... στον δεξί αστράγαλο... ![]() | ||
|
|
|
|
|
#5557 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Καθώς γύριζα σπίτι μου απόψε, βλέπω έναν τύπο σωριασμένο στο πεζοδρόμιο. Είχει λυποθυμήσει.
Πήρα τηλέφωνο στο 911 και μου λέει ένας τύπος: Police or Ambulance? Επειδή δεν είχα ξανατηλεφωνήσει στα επείγοντα, άρχισα να του λέω την ιστορία. Μου ξαναλέει: Police or Ambulance? Το σκέφτομαι λίγο και λέω: Ambulance Με συνδέει με έναν άλλο τύπο ο οποίος μου ζητάει να του πω που βρίσκομαι και τι συμβαίνει. Του λέω για τον αναίσθητο και μου απαντάει πως τους έχουν ξανατηλεφωνήσει και ότι ο εν λόγω άντρας ήπιε πάρα πολύ, κατούρησε όλους τους τοίχους τριγύρω και στη συνέχεια λιποθύμησε. Μου είπε ότι τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η αστυνομία. Αυτό ήταν όλο! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5558 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Εχω καλυτερο! Σημερα το απογευμα ενας τρελος, της γειτονιας μαλλον, εχει μπει στο δρομο που ειναι το σπιτι μου αναποδα, παρκαρει αναποδα κι εχει βγει απ' το αμαξι, κοιταζει τον κοσμο και που και που χωνει κανα μπινελικι. Παιρνει ο πατερας μου την αμεση δραση εχουμε βγει ολοι στα μπαλκονια και τον κοιταμε και σε καποια φαση σπινιαρει και παει και το αφηνει μες στη μεση του δρομου. Μπλοκαρει ολος ο δρομος, βριζεται με κατι ταξιτζηδες ωσπου εφτασε και το λεωφορειο (μονο η αμεση δραση δεν εφτασε)!! Μετα απο κανα 5λεπτο πανζουρλισμου, μπαινει κι η γυναικα του μαζι με το παιδι στο αυτοκινητο, βαζει οπισθεν, ξανασπινιαρει εστριψε και χαθηκε...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5559 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Από περσινή πείρα με τους αχινούς: Απλά κάνε υπομονή να βγουν τα αγκάθια στην επιφάνεια και να τα βγάλεις τότε,όσο τα πειράζεις χειρότερα τα κάνεις...
|
|
|
|
|
|
|
#5560 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12 (0 μέλη και 12 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο