|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#144 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε πνίγηκες;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Καλλια, ω εσυ user μυστηριο, κατσε για να καταλαβω:
Μια αφελη ερωτηση θελω να κανω: Εισαι 20, μενεις μονη, δουλευεις, εχεις αμαξι. ωραια.Αν θες, και με ολο το θαρρος που μου προσφερει η ανωνυμια εδω μεσα, Πες μας τωρα...ποιο απο αυτα δεν ισχυει. Εμενα προσωπικα κατι δε μου κολλαει. Συγνωμη προκαταβολικα. |
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Καποιος απο δω μεσα ειχε πει πως δε θα ξαναβαλει στην επιλογη ''ομαδα'' την ομαδα της καρδιας του αν δεν αλλαξει το ιδιοκτησιακο καθεστως. Παρακαλειται να μυγιαστει και να μας εξηγησει την κωλοτουμπα
![]() ![]() ![]() ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ |
|
|
|
|
|
|
#148 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Κάποιος εδω μέσα δλδ εγώ. Αν είχες παρακολουθήσει κάποιες συζητήσεις προηγουμένως δεν θα ρωτούσες. Δεν προκειται για κωλοτούμπα. Είπα ότι δεν ασχολούμαι και δεν έχω ασχοληθεί. Απλά το αίμα νερό δεν γίνεται γι' αυτό έγραψα και την ομάδα.
|
|
|
|
|
|
|
#149 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#150 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Μια χαρα σε κοβω. Και βεβαια δεν υφισταται θεμα αν μου αρκουν ή οχι. δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Αλλα ως κατασταση φανταζει ασυνηθιστη. Ελπιζω να δικιολογεις την περιεργεια μου και να με συγχωρεις που την εξεφρασα ''δημοσια''. Εξαλλου μ εχεις εκνευρισει τοσες φορες με το Σολιντ που το δικαιουμουν ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο