|
|
#5504 (permalink) | |
|
Οργίλος
![]() |
Παράθεση:
![]() Ο Μπελούτσι 1.10 με τα χέρια στην ανάταση μπαι δε γουέι,ο Λεντέσμα ανέκφραστος όπως πάντα δηλαδή,παίζει να τον παρακαλούσαν οι άλλοι να πάει,κι ο Νιούνιεζ μες την τρελή χαρά. Μόνο Γκαλέττι ρε. | |
|
|
|
|
|
#5505 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5506 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jun 2008
Περιοχή: athens
![]() |
με συστησε στο φορουμ ο καλος μου φιλος απο τα χανια mazda 6(σταυρι γιγαντα ελα πανω να το καψουμε παλι
)χαιρομαι που ειμαι μελος της παρεας σας.ειμαι καινουργιος εδω κ καλως σας βρηκα ολους. |
|
|
|
|
|
#5507 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Καλώς σε βρήκαμε και εσένα
![]() (Κάποτε πρέπει να κάνω καλωσόρισμα thread ) |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5508 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5509 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Καλώς ήρθες κι απο εμένα! Σίγουρα θα ανέβω σε κάμποσο καιρό. Πέρασα υπέροχα την προηγούμενη φορά και δεν το ξεχνάω! ![]() Υ.Γ. Ωραία ιδέα Astro! | |
|
|
|
|
|
|
#5510 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14 (0 μέλη και 14 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:30.

)

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο