|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένα στα δέκα σκυλιά Δαλματίας γεννιέται κουφό, ενώ τα σκυλιά της ράτσας αυτής δεν έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τα ούρα εντελώς. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει ν' ακολουθούν ειδική δίαιτα, με λίγες πρωτεΐνες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3791 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
''...Κύριος τρόπος βοήθειας του παιδιού να απογεύγει τα ατυχήματα είναι ο συνδιασμός ενθάρρυνσης για αυτονομία και συγχρόνως ο καθορισμός ορίων μέσα στα οποία θα ασκεί την αυτονομία του αυτή.Έτσι, το παιδί θα αποκτήσει την ικανότητα για αυτοπροστασία...''
Τί απλά που τα λες ρε φίλε... Αν ήταν έτσι τα πράγματα,ο κόσμος θα ταν πολύ διαφορετικός... |
|
|
|
|
|
|
#3793 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3795 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Όταν πας σε φιλολογικούς κλάδους έχεις επιλέξει πως κυρίως θα μαθαίνεις πράγματα απ' έξω. Προσωπικά είναι ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο και δεν την παλέυω στα (λίγα ευτυχώς) μαθήματα που είναι έτσι. Άλλοι το γουστάρουν. Από την άλλη έχεις δίκιο με την έννοια πως σε αυτά τα μαθήματα αν διαβάσεις έχεις καθαρίσει ενώ στους τεχνολογικούς κλάδους μπορεί να διαβάζεις 10 μέρες ξέρω 'γω και να πας, να πάρεις ωραίοτατα τον πούλο και να γυρίσεις σπίτι σου... Αυτό όμως το ξέρεις από τη μέρα που μπήκες σε μια τέτοια σχολή. | |
|
|
|
|
|
#3797 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Ρε δεν είμαστε ψυχάκιδες και γκαίουλες...Και στο λέω εγώ που περασα όοοολη τη β' λυκείου στην θετική και γ' λυκείου πήγα θεωρητική...Η θεωρητική για μένα πχ. ήταν πολύ καλύτερη...
![]() Ο καθένας εκεί που μπορεί ![]() Επιλογές ειναι αυτές... |
|
|
|
|
|
|
#3799 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Α,ναι ρε συ,σε αυτό θα συμφωνήσω και γω...Είναι λίγο γκάου όλοι τους...
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια...Άσχετο,αλλά έχω να δηλώσω ότι δεν ξανασκέφτομαι τίποτα!!!Έλεγα το γκαντεμόσκυλο,η ηλίθια,η άντε τώρα,τι θα γινόταν αν μου πεφτε νερό στο κινητό...Ε αντί για το κινητό την έφαγε το laptop,το μικρό μου pcάκι,το παιδάκι μου,το καμάρι μου απο μια απότομη κίνηση...Αααααααχ ![]() .......Βρ στε με ελεύθερα γαμώτο!!!![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 04-02-2008 στις 14:46. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:29.

Αν ήταν έτσι τα πράγματα,ο κόσμος θα ταν πολύ διαφορετικός...

.......Βρ στε με ελεύθερα γαμώτο!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο