|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3706 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Ναι ρε συ αλλά να σου πώ ένα πχ.Στην σχολή μου δίνουμε 4 τόμους Εξελικτικής και 1 Κλινικής Ψυχολογίας.Κάθε φορά που πηγαίναμε και τους ρωτούσαμε για τα βιβλία πριν τα Χριστούγεννα έλεγαν ''Δεν ξέρουμε ακόμη,θα σας πούμε όταν είναι''.Και πήγαν και βγάλαν ανακοίνωση την ημέρα που η σχολή έκλεισε,δεν καναμε μάθημα και δεν είχε πάει καν ο καθηγητής στο μάθημα.
Αποτέλεσμα?Την είδαμε με τον νέο χρόνο,ευτυχώς εγώ πρόλαβα και τα πήρα 3 βδομάδες πρίν,αλλά κάτι φίλες-συμφοιτήτριες μου πήγαιναν στο βιβλιοπωλείο και τους είχαν εξαντληθεί επι μια βδομάδα και δεν τα χαν... Οπότε μερικές φορές δεν φταίμε μόνο εμείς... Ενώ αρχαία, ας πούμε,τα βιβλία απο το πρώτο μάθημα ήταν διαθέσιμα σε άλλο βιβλιοπωλείο. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3707 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
ΩΩ ρε αυτά είναι μεγαλεία .Εμένα το πρόγραμμα με ωθεί σε απελπισία .5 μέρες εξέτασης 9 μαθήματα απο τα οποία τα δύο δυσκολότερα είναι την ίδια μέρα ,το ένα προφορικό ,και για τα οποία έπρεπε να διαβάσουμε απο φάκελο σημειώσεων ,τον οποίο μας δώσανε την περασμένη Τρίτη ενώ με φρίκη ανακάληψα οτι ήταν έτοιμος απο τον Οκτώβρη και οτι απλώς για κάποιον ευφάνταστο λόγο δεν μας δώσανε νωρίτερα .
Κατα τα άλλα είμαι εντελώς ψύχραιμη κάθώς έχω προετοιμαστεί για την παταγώδη αποτυχία και ατενίζω το προσεχές μέλλον . |
|
|
|
|
|
|
#3708 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Την ίδια μέρα τα δυσκολότερα είναι το χειρότερο και το πιο αισχρό πράγμα που μπορούν να κάνουν..![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:02.

Την ίδια μέρα τα δυσκολότερα είναι το χειρότερο και το πιο αισχρό πράγμα που μπορούν να κάνουν..

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο