|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3422 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ρε αντε να μαθετε να κανετε κανα φαι εκει περα που θα μου ανοιξετε σπιτι μεθαυριο και θα πλουτισετε τα ντιλιβερι της γειτονιας σας. Στα Χοντος; καθε σαββατο θα ξερετε να πηγαινετε, κανα σουφλε ο αντρουλης σας δε τον κοβω να τρωει...ανεπροκοπες
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3424 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Και δεν θα ανοίξουμε σπίτι ακόμα...Έχουμε καιρό...Κοίτα να ανοίξεις εσύ πρώτος και άσε μας εμάς,στο άνθος της ηλικίας μας... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3426 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
γιατι εγω στο ανθος της ηλικιας μου δεν ειμαι? εγω θα ανοιξω ΣΠΙΤΙ να σαι σιγουρη, δε θα ναι κωλοχανειο!
|
|
|
|
|
|
|
#3427 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
γουσταρετε και οι δυο μαζι μεσα εξω καθε μερα να κανω και των δυο σας και μαλιστα με το ενα χερι?
|
|
|
|
|
|
|
#3428 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Μα δεν ειναι οτι ειναι πολλα ή δυσκολα. Απλα δεν εχω κουραγιο ουτε να δω τι λενε. Και πρεπει να ξεμπερδεψω και νωρις γιατι δε με παιρνει για πολυ αργα σημερα!!
Εδω το παλευουμε να παει 11 η ωρα να δουμε λιγο Singles να ξυπνησουμε!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:08.

Αλλά ναι είσαι...
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο