|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1971 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Q89wRFjXdhY
Οριστε η Κανελλη |
|
|
|
|
|
|
#1973 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
τλπ. αν παω να ψηφισω, θα παω γι αυτο που λεει ο καρμα. επειδη τους συμφερει η αποχη πυσιαστικα. αλλα ΠΟΙΟΝ πουσταρα να ψηφισω. δε ρωταω να μου πειτε. απλα δε με γεμιζει 100% κανεις. ολοι κατω απ το 50 ειναι
|
|
|
|
|
|
|
#1975 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Εμένα δεν μ' ενοχλεί να μην πάει κάποιος να ψηφίσει. Μαγκιά του και γούστο του. Αν δεν πάει να ψηφίσει γιατί δεν έχει ποιον να ψηφίσει, γιατί έχει σιχαθεί για την πολιτική, γιατί δεν ασχολείται με την πολιτική, μαζί του. Κανένα πρόβλημα.
Δεν θέλω απλά να μην πάει κάποιος να ψηφίσει "για να τους καταδικάσει". Γιατί δεν καταδικάζεις έτσι, αυτά είναι παραπληροφόρηση και επιδίωξη των πολιτικών. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν κάποιος έχει συνείδηση γιατί δεν ψηφίζει, δλδ γνωρίζει το παραπάνω, καλά κάνει. Δικαίωμά του. |
|
|
|
|
|
#1976 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι οτι συνηθως με την αποχη νομιζει καποιος οτι κανει καλο ενω στην πραγματικοτητα (την δικια μου τουλαχιστον) κανει το αντιθετο απο αυτο που λεει το τραγουδι που ποσταρα (για αυτο κιολας το ποσταρα)! Δειχνει οτι δεν νοιαζεται και δινει το δικαιωμα στον καθε πουστη να παιζει παιχνιδια στην πλατη του!! Τι θα γινοταν αν ολοι αυτοι που λεει το if everyone cared ελεγαν δεν με νοιαζει; Σκεφτειτε το....
Και οπως λεει στο τελος του βιντεο: "Never doubt that a small group of committed people can CHANGE THE WORLD. Indeed, it is the only thing that ever has." |
|
|
|
|
|
|
#1977 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
η αρχιμανδριτης ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο