|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#822 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Γατονη σημερα σε θυμηθηκα! Συγκεκριμενα ειδα εναν τυπο με ενα μπλουζακι που εγραφε I LOVE BEER (και μαλιστα το love ηταν μια καρδουλα οπως κατι ηλιθια μπλουζακια που γραφουν I love Greece κλπ) και το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ησουν εσυ
![]() |
|
|
|
|
|
|
#823 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Δεν ήμουν εγώ πάντως... Αν και θα μπορούσα εύκολα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#824 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Εσύ χρειάζεσαι μια μπλουζίτσα που να λέει :
|
|
|
|
|
|
|
#826 (permalink) |
|
Desert rose
|
|
|
|
|
|
|
|
#827 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Και μετά σου λέει ο άλλος ότι τα ζώα δεν έχουν λογική...
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#828 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ε τι λογικη ρε Λαμπη? αμα ειχαν λογικη θα παιρναν ενα καρυοθραυστη. Τωρα κινδυνευουν οταν πανε να το μαζεψουν. Ηλιθια χαζοπουλα
|
|
|
|
|
|
|
#829 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον τύπο που βρίζει τον πανέξυπνο σκύλο του επειδή κάνει λάθος στα ψώνια απο το supermarket
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#830 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Σκατομέρα
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:45.

cker,burn

Αλεξανδρε 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο