|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια ισχυρή καταιγίδα έκοψε στα δύο το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έξω από την Ανταρκτική. Το Β15, με έκταση 11.000 τετραγωνικά χιλόμετρα, είχε περίπου το μέγεθος της Τζαμάικα και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παγόβουνα που είχαν καταγραφεί ποτέ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#781 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Εντάξει, θα πάω να τον βρώ να μου δώσει έξι αριθμούς για το Λόττο...
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#784 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ψιτ! Jose. Σκουλικαντέρα. Παγουρά wannabe. Πες αλεύρι
![]() ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#785 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Δεν μασαω εγω ρε Καλαματιανε Σοφοκλη! Και αν εδειξα εναν φοβο αυτο ηταν μια στιγμιαια αντιδραση! Τωρα ειμαι ξανα στη μαχη και αν ειναι να πεσω θα πεσω σαν ηρωας και οχι σαν κοτα! Άιντε! Και δεν ζηταω συγγνωμη για ο,τι εχω πει! Ουτε θα ζητησω! Ακομα και οταν θα ζυμωνεις το τσιμεντο για να με ριξεις στον Πειραια!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#786 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Καλώς τον Jose...Και βάζαμε στοιχήματα όλο το βράδυ τι ώρα θα αρχίσει το καμάκι σήμερα...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#789 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#790 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21 (0 μέλη και 21 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο