|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια ισχυρή καταιγίδα έκοψε στα δύο το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έξω από την Ανταρκτική. Το Β15, με έκταση 11.000 τετραγωνικά χιλόμετρα, είχε περίπου το μέγεθος της Τζαμάικα και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παγόβουνα που είχαν καταγραφεί ποτέ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#771 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Εντάξει...άντε γειά....
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#773 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Επειδή ο Χαβιέ τρώει πολύ ξύλο, άστο Νικ καλύτερα μην έρθεις, γιατί βλέπω να τον φέρνουμε μισό στο σπίτι του......
Παρακαλώ να μεταφερθεί στο εκτός θέματος. Τελικά Χαβιέ βρήκα γιατί σε βαράει ο Μάνος. Πήγα σε κάτι χαρτορίχτρες και μου είπαν τον λόγο. Στην προηγούμενή σας ζωή μου είπαν εσύ έκανες μια μαλαγανιά με την σύζυγο του Μάνου. Και αυτός ορκίστηκε όπου σε βρίσκει να σε βαράει......Τώρα όλα εξηγούνται. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#774 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#775 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
οκ... εγώ πάω πάσο!!!
άμα ψάχνω τίποτα θα σας πώ... μήπως παίζει καμία φοτο από "Ανυπότακτες Καρδιές"? ... ναι και όμως τα μαλακισμένα βλέπουν και τέτοια... (εκτός θέματος, ε? αλλά εντός διαλόγου)!!! Havier... είχες βρει φοτο μου... αλλά με πολλά άτομα... και αν θυμάμαι καλά εκεί δυσκολεύτηκες!!! ε... όχι και ψαχτήρι τότε!! ![]() |
|
|
|
|
|
#780 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Φιλική συμβουλή-προειδοποίηση: Αν αγαπάτε τη ζωή σας και θέλετε να βγαίνετε από το σπίτι ΜΗΝ αρχίσετε να παίζετε crims... Προς Θεού...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο