|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#741 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Είστε γραφικοί. Απλά
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#744 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Απο τη μια λες γενικα και απο την αλλη φαινεται να αναφερεσαι σε συγκεκριμενες εικονες.Πες μου εστω και μια που ειχε εστω και τον παραμικρο υπαινιγμο για επεισοδια και χουλιγκανς.Οτι εχω βαλει εδειχνε εξεδρα και μονο Το οτι δεν το αρνηθηκε ο αλλος δεν σημαινει οτι το παραδεχεται.Απλα εννοουσε πως κι εμενα θα με αντιμετωπιζε ετσι αν εβαζα κατι παρομοιο ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#745 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Και btw είπα εσένα συγκεκριμένα επειδή εσύ είσαι αδερφός του και όπως και να το κάνουμε άλλη βαρύτητα έχει στο επιχείρημα κάτι που έχει κάνει ο αδερφός και άλλη κάποιος άσχετος ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#747 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Όμως και εσύ δεν απάντησες στηv ερώτηση μου! Tου Αλεξάνδρου "ειχε εστω και τον παραμικρο υπαινιγμο για επεισοδια και χουλιγκανς" ![]() ![]() ![]() Και ανταποδίδω... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#749 (permalink) |
|
Desert rose
|
Επειγόντως ένα σκέτο φραπέ πληζ...
![]() Ζαλίζομαι. ![]() Είναι κι ο γαμόκαιρος απ"οξω,σκέτη μπίχλα.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#750 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Μια χαρα ειναι ο καιρος.Οχι που θα δουλευω κα ιθα μου χει 40 βαθμους εξω να πινουν το καφεδακι τους στις παραλιες οι αλλοι.ΒΡΟΧΗ ΡΕ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο