|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#611 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Η ενσταση μου βασικα αφορα τους 2 συγκεκριμενους users. Δεν με πειραζει να κανουμε πλακιτσα με τον Πρωταθλητη και το Φως (αλλωστε δεν τις διαβαζω τις συγκεκριμενες). Αλλα αν ο στοχος ειναι να βγαινει γελιο με τα πρωτοσελιδα (μαλλον αυτος ειναι), δεν γινεται σε καθημερινη βαση τα αστεια πρωτοσελιδα να ειναι του Φωτος και του Πρωταθλητη. Πειτε με κομπλεξικο αλλα οταν καποιος βρισκει αστεια μονο τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων που ειναι προσκειμενες στον Ολυμπιακο ενω τα υπολοιπα πρωτοσελιδα ειναι μια χαρα τον θεωρω εμπαθη.
π.χ. εγω δεν βρισκω τιποτα το αστειο στο συγκεκριμενο πρωτοσελιδο κι ομως καποιοι το βρισκουν αστειο. Οκ δεν εχω χιουμορ το δεχομαι. ![]() |
|
|
|
|
|
#612 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
τότε μάλλον έχεις μπει στη λάθος θεματική ενότητα...
ΥΓ: Ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Γιάννης Τσαούσης προεκτείνουν την δράση τους από την εκπομπή Fight Club στον SuperSport FM στο Ίντερνετ! Συζητείστε μαζί τους για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο πάντα με avant garde φρασεολογία χιούμορ και στυλ. |
|
|
|
|
|
|
#613 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#614 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Ότι ο Ντ΄Αλεσσάντρο έχει συμβόλαιο με την Σαραγόσα. Και ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει για να τον πάρει, με τιμή εκκίνησης τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς να υπολογίσουμε τον μισθό του παίκτου, που είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον. Από την στιγμή που ο Ντούντου έκανε 3 εκατομμύρια ευρώ και δεν τα έδωσε.
Ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα, δεν ξαναέγραψε για Ντ'Αλεσσάντρο τις επόμενες μέρες... Κατά τα άλλα κοιτάζει ζεστά... |
|
|
|
|
|
#615 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Δεν παίζω με καμία λέξη φίλτατε, μάλλον ιδέα σου είναι. Τα πειράγματα είναι το αλατοπίπερο του fight club forum. Ευτυχώς που σου εξήγησε πόσο μούφα είναι αυτό ο Νίκος γιατί εγώ βαριόμουν τρελά όμως...
|
|
|
|
|
|
|
#616 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Η φραση "κοιταει ζεστα" σημαινει οτι ψαχτηκαν για την περιπτωση του, πραγμα που δεν αποκλειεται, ασχετα αν ειναι δυσκολο εως αδυνατο να ερθει ο παικτης. Αλλωστε υπαρχει η πιθανοτητα τα ονοματα στα πρωτοσελιδα να βγαινουν απο ατομα της διοικησης του Ολυμπιακου. Το οτι δεν ξαναεγραψε για Ντ'Αλεσαντρο τις επομενες μερες δεν λεει κατι, απ'τη στιγμη που το πρωτοσελιδο μπηκε στο τοπικ την πρωτη μερα.
ΥΓ. Κοψε κατι για την αξια και το μισθο του Ντ' Αλεσαντρο |
|
|
|
|
|
#617 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παρακαλούντοι οι κύριοι κύριοι users του world.gr να περάσουν άμεσα κάτω από ένα επιτάφιο, μπας και τους έρθει φώτιση και κόψουν τις βλακείες..... Δεν πάμε καλά.
Παρακαλείται επίσης ο admin αυτού του διαδικτυακού τόπου να καλέσει ένα παπά να κάνει ένα (ευχέλαιο). |
|
|
|
|
|
|
#619 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Και πάνω που η μέρα ξεκινούσε βαρετά και ανώφελα σου στέλνουν ΑΥΤΟ το τραγούδι και όλα γίνονται όμορφα!!
Μπεσαμέλ ![]() ![]() ![]() Το ξέρω από καιρό πως είσαι κολλημένη, με άλλον κι απορώ αν είσαι ερωτευμένη. Να έρθεις μια στιγμή κοντά μου να σου δείξω, πως πνίγουν το κουνέλι να σου υπενθυμίσω. Ελα να απλώσουμε μαζί τη μπεσαμέλ, ελα να ανεβασουμε ολα τα ντεσιμπέλ να ξεχάσεις τ΄όνομα που σου 'δωσε ο παπάς ξεκόλλα απο τον άλλο που δηθεν αγαπάς! Για κοίτα τι κορμί που χαίρεται ο άλλος, Θεέ μου τι ντροπή,ο πόνος μου μεγάλος τι έχει πιά αυτός που τόσο σου αρέσει, εγώ την αχλαδιά δεν την κουνάω έτσι. Ελα να απλώσουμε μαζί τη μπεσαμέλ, ελα να ανεβασουμε ολα τα ντεσιμπέλ να ξεχάσεις τ΄όνομα που σου 'δωσε ο παπάς ξεκόλλα απο τον άλλο που δηθεν αγαπάς! Στροφή στην ποιότητα... Το θέμα που τα άκυρα τραγούδια που υπήρχε στο παλιό φόρουμ δεν έχει ανοίξει εδώ; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε τρελό υλικό τελευταία... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:32.

(ευχέλαιο). 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο