|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όταν λέμε σε κάποιον «Αντίο» του λέμε κυριολεκτικά σύμφωνα με την αντίστοιχη Ισπανική φράση ότι «θα τα πούμε στον άλλο κόσμο» δηλαδή πρόκειται για .. αποχωρισμό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#562 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
kαλα τι γινεται με αυτο το θεμα το "Τα Chupacabras χτυπούν ξανά.".
πως ηταν παλια το ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ... ε,,ετσι ειναι τωρα και αυτο,οποια ωρα και να κοιταξω και ειδικα τις βραδινες ,παντα υπαρχει καποιος επισκεπτης που το κοιταει... |
|
|
|
|
#563 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Πάει,γεμίσαμε ανώμαλους! Από την Κωλέτσα το γύρισαν στα τέρατα,χάλασε ο κόσμος... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#565 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Εσυ ξερεις οτι αν δεν μονοπωλουσαν τα αθλητικα θα βαραγες μυγες εδω μεσα? ![]() Α ναι ξεχασα θα ειχαμε να συζηταμε τις πολυ σημαντικες ειδησεις του φορουμ (ποσα αυγα κανουν οι κατσαριδες κτλ...) ![]() | |
|
|
|
|
|
#568 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#569 (permalink) | |
|
Desert rose
|
Παράθεση:
Σε απασχόλησε ποτέ το γεγονός, ότι σελίδες που δεν βασιζονται στα αθλητικά τόπικς, έχουν περίπου 10.000 εγγεγραμμένα μέλη, με καθημερινή επισκεψιμότητα πάνω των 400 αναγνωστών? Κι όμως ξέρω μία, στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος. | |
|
http://www.youtube.com/watch?v=zuJzEQMvU1A Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paullina : 25-05-2007 στις 16:12. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:00.

,παντα υπαρχει καποιος επισκεπτης που το κοιταει...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο