WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Insomni@ 03-02-2008 13:46

Απάντηση: Εκτός Θέματος

''...Κύριος τρόπος βοήθειας του παιδιού να απογεύγει τα ατυχήματα είναι ο συνδιασμός ενθάρρυνσης για αυτονομία και συγχρόνως ο καθορισμός ορίων μέσα στα οποία θα ασκεί την αυτονομία του αυτή.Έτσι, το παιδί θα αποκτήσει την ικανότητα για αυτοπροστασία...''

Τί απλά που τα λες ρε φίλε...:blabla: Αν ήταν έτσι τα πράγματα,ο κόσμος θα ταν πολύ διαφορετικός...

Insomni@ 03-02-2008 14:31

Απάντηση: Aυγό: θρεπτικό και φτηνό!:)

Τώρα μου το λές αυτό για καλό?:P

Mazda 6 03-02-2008 14:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 43964)
Τώρα μου το λές αυτό για καλό?:P

ΧΑΧΑΧΑ!!! Γειά σου ρε Βάσω!!!:rofl::rofl::rofl:

Insomni@ 03-02-2008 14:32

Έμααααα

gatoni 04-02-2008 01:36

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 44051)
Επίσης θέλω να πω κάτι και δεν με νοιάζει αν ξεσπάσουν συγκρούσεις μέσα στο φόρουμ. Μην μου συγκρινετε κλαδους θετικους - τεχνολογικους με κλαδους φιλολογιας και έτσι. Έλλλλλλλλλλλλλλλλλεος.....

Δεν σας τιμεί....

Δείτε το γατόνι πως έχει καεί. Δείτε εμένα, δείτε τον Karma που έχει εξαφανιστεί και μετά μιλήστε....

Κοίτα,δεν έχεις άδικο αλλά είναι και θέμα επιλογής και θέμα ανθρώπου.
Όταν πας σε φιλολογικούς κλάδους έχεις επιλέξει πως κυρίως θα μαθαίνεις πράγματα απ' έξω. Προσωπικά είναι ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο και δεν την παλέυω στα (λίγα ευτυχώς) μαθήματα που είναι έτσι. Άλλοι το γουστάρουν.
Από την άλλη έχεις δίκιο με την έννοια πως σε αυτά τα μαθήματα αν διαβάσεις έχεις καθαρίσει ενώ στους τεχνολογικούς κλάδους μπορεί να διαβάζεις 10 μέρες ξέρω 'γω και να πας, να πάρεις ωραίοτατα τον πούλο και να γυρίσεις σπίτι σου... Αυτό όμως το ξέρεις από τη μέρα που μπήκες σε μια τέτοια σχολή.

anthropas 04-02-2008 01:37

Απάντηση: Με τιμεί που...

Οπως και μη συγκρινετε θεωρητικη κατευθυνση με τεχνολογικη-θετικη.Αντε σκιουροι....

Ζητω η τεχνολογικη
Κατω οι ψυχακηδες και οι γκεουλες ποιητες της θεωρητικης

Insomni@ 04-02-2008 02:59

Ρε δεν είμαστε ψυχάκιδες και γκαίουλες...Και στο λέω εγώ που περασα όοοολη τη β' λυκείου στην θετική και γ' λυκείου πήγα θεωρητική...Η θεωρητική για μένα πχ. ήταν πολύ καλύτερη...;D
Ο καθένας εκεί που μπορεί;)
Επιλογές ειναι αυτές...

anthropas 04-02-2008 13:06

Δεν ειπα εγω οτι ειστε εσεις ψυχακηδες και γκεουλες
Ειπα οτι ειναι ολοι αυτοι οι ποιητες που καθεστε και διαβαζετε

Insomni@ 04-02-2008 14:41

Α,ναι ρε συ,σε αυτό θα συμφωνήσω και γω...Είναι λίγο γκάου όλοι τους...;D Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια...

Άσχετο,αλλά έχω να δηλώσω ότι δεν ξανασκέφτομαι τίποτα!!!Έλεγα το γκαντεμόσκυλο,η ηλίθια,η άντε τώρα,τι θα γινόταν αν μου πεφτε νερό στο κινητό...Ε αντί για το κινητό την έφαγε το laptop,το μικρό μου pcάκι,το παιδάκι μου,το καμάρι μου απο μια απότομη κίνηση...Αααααααχ:(:cry:.......Βρ στε με ελεύθερα γαμώτο!!!:fit:

pink 04-02-2008 14:44

Δεν κανει στην κατασταση σου!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:25.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0