WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

gatoni 02-02-2008 02:46

Απάντηση: Εκτός Θέματος

:rofl::rofl:

Μλκα είσαι πιό καμμένος και από μπριζόλα που ξεχάστηκε στα κάρβουνα....

TALOS 02-02-2008 02:49

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 43710)
:rofl::rofl:

Μλκα είσαι πιό καμμένος και από μπριζόλα που ξεχάστηκε στα κάρβουνα....

μμμμμμμμπριΤΖολα λεγεται αλλα που να τα ξερετε εσεις αυτα εκει πανω στα ΒΠ

click to show

gatoni 02-02-2008 02:51

Παραιτούμαι... Είναι on fire απόψε....

TALOS 02-02-2008 02:54

καληνυχτα και να σκεπαζεσαι τσονι μου

kallithea4 02-02-2008 10:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 43683)
Απλά όταν σε μια βδομάδα το πολύ πρέπει να βγάλεις ύλη 300 σελίδων η ύλη της 3ης Λυκείου είναι λίγη.

Επιλογή σας είναι να διαβάσετε τελευταία στιγμή.

Insomni@ 02-02-2008 15:07

Ναι ρε συ αλλά να σου πώ ένα πχ.Στην σχολή μου δίνουμε 4 τόμους Εξελικτικής και 1 Κλινικής Ψυχολογίας.Κάθε φορά που πηγαίναμε και τους ρωτούσαμε για τα βιβλία πριν τα Χριστούγεννα έλεγαν ''Δεν ξέρουμε ακόμη,θα σας πούμε όταν είναι''.Και πήγαν και βγάλαν ανακοίνωση την ημέρα που η σχολή έκλεισε,δεν καναμε μάθημα και δεν είχε πάει καν ο καθηγητής στο μάθημα.
Αποτέλεσμα?Την είδαμε με τον νέο χρόνο,ευτυχώς εγώ πρόλαβα και τα πήρα 3 βδομάδες πρίν,αλλά κάτι φίλες-συμφοιτήτριες μου πήγαιναν στο βιβλιοπωλείο και τους είχαν εξαντληθεί επι μια βδομάδα και δεν τα χαν...
Οπότε μερικές φορές δεν φταίμε μόνο εμείς...

Ενώ αρχαία, ας πούμε,τα βιβλία απο το πρώτο μάθημα ήταν διαθέσιμα σε άλλο βιβλιοπωλείο.;)

Elina 02-02-2008 16:09

ΩΩ ρε αυτά είναι μεγαλεία .Εμένα το πρόγραμμα με ωθεί σε απελπισία .5 μέρες εξέτασης 9 μαθήματα απο τα οποία τα δύο δυσκολότερα είναι την ίδια μέρα ,το ένα προφορικό ,και για τα οποία έπρεπε να διαβάσουμε απο φάκελο σημειώσεων ,τον οποίο μας δώσανε την περασμένη Τρίτη ενώ με φρίκη ανακάληψα οτι ήταν έτοιμος απο τον Οκτώβρη και οτι απλώς για κάποιον ευφάνταστο λόγο δεν μας δώσανε νωρίτερα .
Κατα τα άλλα είμαι εντελώς ψύχραιμη κάθώς έχω προετοιμαστεί για την παταγώδη αποτυχία και ατενίζω το προσεχές μέλλον .

Insomni@ 02-02-2008 16:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 43746)
ΩΩ ρε αυτά είναι μεγαλεία .Εμένα το πρόγραμμα με ωθεί σε απελπισία .5 μέρες εξέτασης 9 μαθήματα απο τα οποία τα δύο δυσκολότερα είναι την ίδια μέρα ,το ένα προφορικό ,και για τα οποία έπρεπε να διαβάσουμε απο φάκελο σημειώσεων ,τον οποίο μας δώσανε την περασμένη Τρίτη ενώ με φρίκη ανακάληψα οτι ήταν έτοιμος απο τον Οκτώβρη και οτι απλώς για κάποιον ευφάνταστο λόγο δεν μας δώσανε νωρίτερα .
Κατα τα άλλα είμαι εντελώς ψύχραιμη κάθώς έχω προετοιμαστεί για την παταγώδη αποτυχία και ατενίζω το προσεχές μέλλον .

Ωχ,μάνα...:amhn: Την ίδια μέρα τα δυσκολότερα είναι το χειρότερο και το πιο αισχρό πράγμα που μπορούν να κάνουν..:(:armed:

gatoni 02-02-2008 16:14

Μπαααα... Απλά το παίρνεις απόφαση πως το ένα πάει για Σεπτέμβρη ή για του χρόνου και δεν αγχώνεσαι!

Insomni@ 02-02-2008 16:16

Είναι αυτό που λένε \'\'Όλα μια απόφαση είναι\'\'....;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:25.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0