![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
|
παρακαλειται ο χρηστης WORLD.GR να μας ενημερωσει σχετικα με την Κατερινα Μεγαλου.Καιρο εχει να μας υπενθυμισει να σχολιασουμε το θεμα
|
Παράθεση:
Εδω μας ενημέρωσε οτι "Ακόμα πιο κοντά στον στόχο της 13ης θέσης στην UEFA η Ελλάδα" Και χωρις να εχει αγωνιστική Champions League ή UEFA.. :worship::worship: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το έσφαξα:hehe:
|
Παράθεση:
Νομίζω ότι το ΄΄μπουρδελοποιήθηκε΄΄ δεν είναι το σωστό ρήμα. Εγώ απλά θα έλεγα ότι άλλαξε σημαντικά από τον τύπο οικογένειας των γονιών μας. Τώρα, είναι υποκειμενικό το αν άλλαξε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Η άποψη μου είναι ότι άλλαξε προς το χειρότερο, αλλά ο λόγος δεν είναι επειδή βγήκε η μάνα από το σπίτι αλλά επειδή έπεσαν στο κεφάλι μας (ή δίπλα μας) πολλά ευρώ τα οποία δεν ξέραμε πως να διαχειριστούμε... |
Και ΝΑΙ κυρίες κα κύριοι...Απο τις 370 σελίδες(τόμος 1ος και 2ος)της Ψυχολογίας τελείωσαν επιτυχώς οι 40...:slap:
Πάλι καλά που συνολικά ο 3ος και ο 4ος τόμος έχουν ήδη διαβαστεί;D,γιατί η κλινική ψυχολογία με περιμένει στην γωνία...:whipped::sm::whip:(6) |
Παράθεση:
και μιας και μιλαμε για εξεταστικη και διαβασμα σημερα λευκη κολλα και εφυγα με το που υπεγραψα στο παρουσιολογιο. σταυροστε με, σταυροστε με και δυο χαστουκια δωστε με:cry: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin