WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

anthropas 08-01-2008 01:34

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 40714)
μπορώ να πάρω μόνο προγραμματισμό και μαθηματικά γεν κ κατεύθυνσης;

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40717)
Παίρνω όλα τα μαθήματα πλην ιστορίας και σου δίνω 3 δικά μου όποια θες! Άκοπα!

Προγραμματισμο και μαθηματικα γενικης δε δινω γιατι ειναι γελοια.Μαθ κατ δινω ακοπα.Ιστορια δε γραφω,ειναι για τους παπαγαλαιους;D

Insomni@ 08-01-2008 01:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40718)
Ψιλοπράγματα από μαθηματικά,ούτε καν διπλά ολοκληρώματα,με απλά τη βγάζει. ;p

Μιλάς για μαθηματικά στο άτομο που έδωσε 2 ιστορίες στις Πανελλήνιες γιατί δεν ήθελε ούτε βιολογία,ούτε φυσική,ούτε μαθηματικά???;D;D;D

gatoni 08-01-2008 01:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40720)

Μιλάς για μαθηματικά στο άτομο που έδωσε 2 ιστορίες στις Πανελλήνιες γιατί δεν ήθελε ούτε βιολογία,ούτε φυσική,ούτε μαθηματικά???;D;D;D

Καλά,Βιολογίες κι εγώ σιχανόμουν. Αλλά 2 ιστορίες??? Μακράν τα πιό άθλια μαθήματα,τρελή αγγαρεία να μαθαίνεις απ' έξω...

greekfansws 08-01-2008 01:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 40719)
Προγραμματισμο και μαθηματικα γενικης δε δινω γιατι ειναι γελοια.Μαθ κατ δινω ακοπα.Ιστορια δε γραφω,ειναι για τους παπαγαλαιους;D

γιαυτό τα ήθελα να μην κουραστώ :P

Insomni@ 08-01-2008 01:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40722)
Καλά,Βιολογίες κι εγώ σιχανόμουν. Αλλά 2 ιστορίες??? Μακράν τα πιό άθλια μαθήματα,τρελή αγγαρεία να μαθαίνεις απ' έξω...

Μια γενικής παιδείας και μία κατεθυνσης...Η γ.π. ήταν ζόρικη γιατί ήταν 2 βιβλία...:amhn:Αλλά φέτος ήμουν πολύ τυχερή,γιατί έπεσαν αυτά που ήθελα,χεχεχε;D;D;D
Κοίτα,είχα και τραυματικές εμπειρίες απο τη θετική που ήμουν στην Β'Λυκείου και δεν ήθελα τίποτα που να θυμίζει θετική/τεχνολογική λόγω μαθηματικών...:(

pink 08-01-2008 01:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40720)

Μ'εντυπωσιαζεις. Ιστορια Γενικης ειναι πολυ πιο δυσκολο απ' ολα τ' αλλα, με την υλη που εχει και το βιβλιο που δεν καταλαβαινεις Χριστο... :amhn:

Insomni@ 08-01-2008 01:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 40725)
Μ'εντυπωσιαζεις. Ιστορια Γενικης ειναι πολυ πιο δυσκολο απ' ολα τ' αλλα, με την υλη που εχει και το βιβλιο που δεν καταλαβαινεις Χριστο... :amhn:

Το ουσιαστικό διαβασμα-ξέσκισμα(στην ιστορία γ.π.) το χα ρίξει το Πάσχα...για να τα θυμάμαι καλά...Εν καιρώ εξετάσεων σε μαθήματα όπως λογοτεχνία,αρχαία διάβαζα 12-14 ώρες την μέρα..:amhn:

gatoni 08-01-2008 01:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40724)
Μια γενικής παιδείας και μία κατεθυνσης...Η γ.π. ήταν ζόρικη γιατί ήταν 2 βιβλία...:amhn:Αλλά φέτος ήμουν πολύ τυχερή,γιατί έπεσαν αυτά που ήθελα,χεχεχε;D;D;D
Κοίτα,είχα και τραυματικές εμπειρίες απο τη θετική που ήμουν στην Β'Λυκείου και δεν ήθελα τίποτα που να θυμίζει θετική/τεχνολογική λόγω μαθηματικών...:(

Ό,τι δεν έχει διαφορικές εξισώσεις ή έστω ένα τριπλό ολοκλήρωμα δεν θεωρείται μαθηματικά,θεωρείται αριθμητική,τέλλλος. ;D

pink 08-01-2008 01:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40727)
Το ουσιαστικό διαβασμα-ξέσκισμα(στην ιστορία γ.π.) το χα ρίξει το Πάσχα...για να τα θυμάμαι καλά...Εν καιρώ εξετάσεων διάβαζα 12-14 ώρες την μέρα..:amhn:

Με συγχισες, παω για υπνο!!! :hehe:

Insomni@ 08-01-2008 01:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40728)
Ό,τι δεν έχει διαφορικές εξισώσεις ή έστω ένα τριπλό ολοκλήρωμα δεν θεωρείται μαθηματικά,θεωρείται αριθμητική,τέλλλος. ;D

Κι αν καταλάβαινα τι είναι αυτά...χεχεχε:rofl::rofl::rofl:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:12.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0