![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Η σκύλα....:armed:πωπωπω... |
Πλοκή:
Βασικό ρόλο στην σειρά παίζει η δεσποινίς Χιμένα που είναι μία καλή και ευγενική γυναίκα που αποφασίζει να διδάξει στο δημοτικό σχολείο Σε κάποια επεισόδια η δεσποινίς Χιμένα παθαίνει ένα ατύχημα που την εμποδίζει από το να πάει στο σχολείο και έτσι για αρκετό καιρό τα παιδιά μένουν χωρίς δασκάλα. Έρχεται όμως η στιγμή που φέρνουν στα παιδιά καινούργια δασκάλα με το όνομα Σουζάνα όμως τα παιδιά δεν την θέλουν γιατί αγαπούν την δεσποινίς Χιμένα. Μετά από καιρό όμως την συμπαθούν και αισθάνονται μεγάλη την απώλεια της όταν φεύγει. AST ονόματι "Primaria Mundial" όπου φοιτούν παιδιά που θεωρούν το σχολείο μεγάλη αγγαρία. Όταν όμως η δεσποινίς Χιμένα αρχίζει να διδάσκει τα παιδιά αρχίζουν να την συμπαθούν τόσο μέχρι που την αισθάνονται σαν δεύτερη μητέρα τους όπως και το σχολείο γίνεται για αυτά το δεύτερο σπίτι τους. Από εκεί και πέρα η δεσποινίς Χιμένα παίρνει μέρος στις περιπέτειες των παιδιών και τους μαθαίνει το νόημα της ζωής. Gabriela Rivero .... Maestra Jimena Ludwika Paleta .... Marνa Joaquina Villaseρor Armando Calvo .... Don Fermνn Flor Eduarda Gurrola .... Carmen Krystel Klithbo .... Valeria Jorge Granillo .... Jaime Palillo Mauricio Armando .... Pablo Odiseo Bichir .... Federico Αlvaro Cerviρo .... Miguel Rossana Cesarman .... Rebeca Veronika Con K. .... Belen Bαrbara Cσrcega .... Elena Josι Luis Duval Luis Enrique Cecilia Gabriela Arturo Garcνa Tenorio .... Ramon Kenia Gazcon .... Clara #2 Manuel Guνzar .... Sr.Morales Luisa Huertas Johnny Laboriel .... Josι Adriana Laffan .... Luisa Ismael Larumbe .... Roberto Erika Magnus Rebeca Manrνquez .... Ines Dina de Marco Frank Mendez Beatriz Moreno .... Sra.Orraca Rosa Marνa Moreno Oscar Narvaez Beatriz Ornelas .... Natalia Gerardo Paz Yula Pozo .... Juanita Lizzeta Romo Janet Ruiz .... Susana Marcial Salinas .... German Lupita Sandoval Karen Sentνes .... Clara #1 Alejandro Tomassi .... Alberto Del Salto Augusto Benedico .... Don Fermνn Pedro Javier Rivero .... Cirilo Yoshiki Taquiguchi .... Kokimoto Abraham Pons .... Daniel David Ostrosky .... Isaac Pituka de Foronda .... Sara Manuel Fernαndez .... Adrian Silvia Guzmαn .... Alicia Karin Nisenbaum .... Bibi Raquel Pankowsky .... Matilde Mateuche Edwina .... Carmen Georgina Garcνa .... Marcelina Joseph Birch .... David Hilda Chavez .... Laura Tony Carbajal Arturo Lorca Alfonso Dαvila Perla de la Rosa Gabriel Castaρσn .... Mario Andrea Legarreta http://www.alma-latina.net/Carrusel/Carrusel.shtml http://www.telenovelas.gr/Videos/C/carrusel_gr.htm |
Την δεσποινίς Χιμένα πολύ την αγαπούσα....Θυμάστε τότε που η μάνα του Συρίλο έιχε δώσει αίμα στην μάνα της Μαρίας Χουανίτα που ήταν στο νοσοκομείο????Τι γλυκό....:)
|
Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε
Παράθεση:
|
Μέχρι τις 6 έψαχνα κάστανα να ταΐσω ένα λιπόθυμο σκίουρο! ;D
Μετά πήγα να φάω κι εγώ τίποτα και μετά μαζεύτηκα... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μετά απο κανα 2μηνο που θα έχω κόψει, και κατέβει σε κιλά, πάλι εμένα θα βάλω!!! Την ΑΟΧάρα θα τη βάλω αμα πάμε Γ Εθνική! Και δεν τη ξαναβγάζω!!!:hehe: |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Ινσόμνια άμα ξαναβγείς εκτός θέματος θα σε πιάσω από το μαλλί... ;D
|
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Ναι βρε,sorry,αλλά στην γιορτούλα μου 1/1 ήμανε καλό κορίτσι και δεν βγήκα εκτός θέματος....;D
Άσε που λένε ότι οι θεοί Scorpions οδεύουν προς το τέλος σιγά σιγά και έχω μια στενοχώρια.......ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ ??????????:(:cry: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin