![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Ντάξει,άλλαξε το τελευταίο ψηφίο της ημερομηνίας και το γιορτάσαμε κάνοντας τα γραφικά να σβήσουμε τα φώτα να φύγει ο παλιός ο χρόνος (λες και είναι μύγα),να ανοίξουμε τις σαμπάνιες (και να τα ανακατέψουμε όλα), σπάσαμε το ρόδι (λερώσαμε το χαλάκι στην είσοδο δηλαδή...), στήσαμε για άλλη μια φορά τη κοπή τη πίτα που λέει και ο Γκμοχ (παράγκα μέχρι κ εδώ...),μπλοκάραμε όλα τα τηλεφωνικά δίκτυα...
και τώρα πάμε να φάμε στη μάπα το μποτιλιάρισμα και να μας ποτίσουν πετρέλαιο! ΕΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! |
ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:hehe::hehe:
ΥΓ +30:clap: |
Αχ σας ζηλευω, με τις ευχες σας, αλλοι κανονισαν και βγηκαν, αλλοι προτιμησαν να μη μπλεξουν στην κινηση και τα μαγαζια που βγαινει και η κουτση μαρια, αλλοι περασαν μια απροοπτη νυχτα...τελοσπαντων ολοι καπως χαρηκατε τις γιορτες. Αλιμονο απο μας τους φανταρους που δε καταλαβαμε φετος γιορτες...
|
31/12/2001. Καβύλη Ορεστιάδας.
23:59. Πάω στο ηλεκτρολογικό πίνακα του λόχου μου. Στο γραφείο του θαλαμοφύλακα είχε πάρει θέση κασσετοφωνάκι. 00:00. Κλείνω και ανοίγω το γενικό και αμέσως ξεκινάει το "Απολύομαι" των Ζιγκ Ζαγκ. Όλοι αρχιζουμε να αγκαλιαζόμαστε και να ευχόμαστε να τελείωσει γρήγορα η θητεία. Η πρωτοχρονιά που δε θα ξεχάσω ποτέ. Όλα καλά είναι Άκη. Απλά σκέψου ότι έκανες κάτι που δε θα το ξανακάνεις στη ζωή σου;D |
ναι ρε φιλε οκ, αλλα αυτες οι μερες ειναι να τις περνας με τους δικους σου άνθρωπες...
|
Παράθεση:
Τζαστ πι εμ μι ;D |
Παράθεση:
Να ορίστε παιδιά...για ρουσφέτια στην Δέσποινα....;D;D;D |
Παράθεση:
Ο "είμαι φαντάρος 12μηνο και έχω άδεια 13 μήνες"!!! |
Απάντηση: Χρόνια πολλά..!!!
Παράθεση: