![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Ο ΨΕΥΤΗΣ.Κάτι τέτοιο όπως το περιγράφει δεν έγινε ποτέ βέβαια.Όλοι σ'αυτό το φόρουμ ξέρετε το ποιόν του -πήρα επιτέλους πτυχίο-Βέλγου. .
Ναι ήρθε η κοπέλα.χορεύοντας,συμμαθήτ ρια μου και τονίζω το συμμαθήτρια απλά να χαιρετήσει. |
πστ κυριος, αμα θελουν να χαιρετισουν λενε καλησπερα και δινουν το χερι. δε κωλοτριβονται. Τυχερεεεεεε
|
Ποια κωλοτρίφτρικε ρε αόματε?
|
ελα τωρα μιλα ανοιχτα οι δυο μας ειμαστε. Μαρτυς μου ο Οκκάς!
|
Εκείνη την στιγμή ο Οκκάς δεν είχε την απαιτούμενη θέση ώστε να βλέπει καλά μπροστά.
|
Παράθεση:
Να βγει ο Οκκάς,εεε... ο Μάνος στο τηλέφωνο να ρίξει φως στην υπόθεση,το φόρουμ αγωνιά... Εκ μέρους του κουτσομπολίστικου οργάνου του φόρουμ "Τατιάνα Λαμπίρη Χίου". |
Απάντηση: Μητέρα δολοφόνος...
αν μπορείς θύμισε μου την τελευταία φορά που προσέβαλα κάποιον εδω μέσα και θα ζητησω ταπεινά συγνώμη
το δίκανο δεν το βγάζω ποτέ έξω. όσο και να προσπαθώ να το κρύψω, είμαι ρηχό πιάτο και εξεχει |
Παράθεση:
Πολύ απλά, πιστεύω πως είσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και δε νομίζω πως το 'γράφω αυτό που σκέπτομαι και αδιαφορώ αν σου αρέσει ή όχι' ταιριάζει σε ανθρώπους που μπαίνουν εδώ μέσα για να κάνουν διάλογο και να ανταλλάξουν απόψεις. Επίσης από τη στιγμή που απαντάς με απίστευτη ειρωνία χωρίς λόγο, είναι αστείο να ζητάς να σε σεβαστεί κάποιος όταν δεν κάνεις το ίδιο... Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα και συγνώμη για την παρατήρηση που κάνεις με τα ορθογραφικά, την οποία βρίσκω τραγελαφική και ανούσια...Όλοι κατά καιρούς κάνουμε λάθη. Ποιος ο λόγος να το αναφέρεις ;; Σε κάνει εσένα έξυπνο και εκείνον περισσότερο χαζό ας πούμε ;; Ελπίζω να κάλυψα την ερώτησή σου και σε περίπτωση που ήταν ρητορική, ιγκνορ μάι ποστ... :) (Αν είμαι τελείως εκτός, δε φταίει το ότι ίσως είμαι ρηχή, αλλά κάτι μπύρες που έχω πιει σήμερα.. ;D) |
αντίο και συγνώμη
|
Τι θέλω και το ανοίγω το ρημάδι... :fit:
Xavier γύρνα πίσω... :flower: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:48. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin