![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
τρελαινομαι ρε γαμωτο. ΟΥΤΕ ΜΗΝΑΣ δεν εχει περασει απ τις φωτιες. Σ οοοοοολες τις πολιτισμενες συζητησεις που γινονται στις τηλεορασεις, αυτες τις πονοκεφαλογενεσιουργες διακαναλικες εκδηλωσεις, δε ντρεπονται ρε πουστη να μαλωνουν για τα λεφτα. Κι αν γινει καμια αναφορα στην τραγωδια γινεται για εκλογικους σκοπους. ΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ειναι απιστευτοι ρε. Μαλωνουν οσο θυμαμαι να βλεπω για τα λεφτα και ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης. Τι ναι αυτα ρε. Καλα ρε κομματοσκυλα, ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ (Ή ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ) ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
|
Παράθεση:
Αφιερωμενο σε ολους http://www.youtube.com/watch?v=M-QfLJbEN3k (οποτε βλεπω το συγκεκριμενο κλιπ μου 'ρχεται να δακρυσω..... συγκινητικο....) |
ειναι ουτοπια να πιστευεις οτι σε χωρα που συμμετεχει σε διεθνεις οργανισμους, ΝΑΤΟ ΕΕ κλπ υπαρχει ποτε περιπτωση να βγει αριστερη κυβρνηση. Κυβερνηση που δεν εξυπηρετει τους λιγους, δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να δουμε.
|
Παράθεση:
Το τραγουδι το ακουσες; |
οχι δεν ακουσα. ρε ασε με με τα μουνια τους καρεκλοκενταυρους. Δε με πειθουν ουτε τα μικρα. 30 χρονια τωρα ο δικομματισμος κι ο δικομματισμος. Αρχιδια. και τι κανουν για να τον σταματησουν? με ιδεες και κοληματα στο 1920 και το Μαρξ δε γινεται
|
Ε δεν πάει έτσι, μπορείς να δυναμώσεις μία διαφορετική φωνή (αν συμφωνείς βέβαια).
Και τουλάχιστον βλέποντας τους 2 πολιτικούς αρχηγούς τις τελευταίες μέρες, να παρακαλάνε στην ουσία για λευκά ή για αποχή, νομίζω πως μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά πράγματα. |
ναι. αλλα δε θα ειμαι ενταξει με τη συνειδηση μου, ψηφιζοντας τον λιγοτερο χειροτερο. δε μπορω ετσι. θελω να με εμπνεει κατι.
|
Παράθεση:
Και η Κανελλη πχ δεν μπορει να σε εμπνευσει οτι μπορει να κανει την αλλαγη; Εμενα τουλαχιστον με πειθει και δυστυχως δεν ειναι στην περιφερεια που ψηφιζω! Υπαρχουν εντιμοι ανθρωποι ακομα και μεσα σε αυτους.... αν ψαξεις καλα μπορει να βρεις.... και αξιζει να ψαξεις γιατι απο τους βουλευτες καποιοι θα κυβερνησουν ΥΓ Ακουσε το... αξιζει οχι μονο σαν τραγουδι αλλα και σαν νοημα |
μα δεν ειναι αναγκη να κυβερνησουν για να κριθουν. στη βουλη ειναι η Κανελλη τα τελευταια χρονια
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:38. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin