WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Cantona13 06-09-2007 12:55

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 27905)
Έτσι, έτσι.... Ειδικά αυτό το χωρίς διάβασμα είναι διπλή χαρά....:)

Και τριπλη μη σου πω... Αφου δεν το περιμενα να το εχω περασει... 3 στα 8 για πρωτη εξεταστικη δεν ειναι και ασχημα ετσι; (παντα σε σχεση με το διαβασμα που ειχα κανει)

TALOS 06-09-2007 13:14

δε στρωνετε τον κωλο σας κατω να ξεστραβωθειτε πανω απο κανα βιβλιο που μου ασχολειστε ολη μερα με 22 μαντραχαλους που κυνηγανε μια μπαλα? Ρε κοροιδα αυτοι βγαζουν εκατομμυρια κι εσεις μαλωνετε γι αυτους ενω στην πραγματικοτητα δε στεναχωριεται κανενας τους. Για να μη πω για την κοροιδια που τρωτε απ τους προεδρους για να τα παιρνουν απο παντου. Κοροιδα ε κοροιδα

Cantona13 06-09-2007 13:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27907)
δε στρωνετε τον κωλο σας κατω να ξεστραβωθειτε πανω απο κανα βιβλιο που μου ασχολειστε ολη μερα με 22 μαντραχαλους που κυνηγανε μια μπαλα? Ρε κοροιδα αυτοι βγαζουν εκατομμυρια κι εσεις μαλωνετε γι αυτους ενω στην πραγματικοτητα δε στεναχωριεται κανενας τους. Για να μη πω για την κοροιδια που τρωτε απ τους προεδρους για να τα παιρνουν απο παντου. Κοροιδα ε κοροιδα

Ωωωωωωωωω!!! ;Dkalo!!!

Μπορω να πω οτι μου θυμισες την μανα μου... Αν ελεγες και ενα "Πως θα ανοιξεις σπιτι; Αργοτερα θα χτυπας το κεφαλι σου αλλα θα ειναι αργα":P

Insomni@ 06-09-2007 14:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 27901)
Γιουπιιιιιι! Απο το β' εξαμηνο (εξεταστικη Ιουνιου) περασα 3 (ολοκληρα) μαθηματα (τα δυο τα ηξερα το τριτο το εμαθα πριν απο λιγο)! Με 6 (ο μεγαλυτερος βαθμος μου) το περασα ο μπαγασας χωρις να εχω διαβασει!;D:yahoo:

Χωρίς διάβασμα μπορώ να πώ πως είναι επιτυχία...:rofl:

gatoni 06-09-2007 15:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27907)

Ναι παιδιά μου,ακούστε τον σοφό πτυχιούχο ΤΑΛΟ. Και μην ξεχνάτε πως η κοινωνία μας είναι μια ζούγκλα,ο ανταγωνισμος μεγαλώνει,πρέπει να έχεις τα απαραίτητα εφόδια για να επιπλεύσεις και να προοδεύσεις μέσα σε αυτή...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΕΛΓΕ!!!:rtfm:

Σπάστε τα όλα ρε τώρα που μπορείτε!!!

Ντάξει,στις εξεταστικές ανοίξτε και κανα βιβλίο αλλά μην το παρακάνετε και κάψετε καμια φλάντζα. ;p

greekfansws 07-09-2007 16:26

Απάντηση: Οι ευρωπαίοι υπ. Εξ στο Viana do Castelo

τι τεστάρετε; :P

Cantona13 07-09-2007 17:11

1 Συνημμένο(α)
Βελγος;;:rofl:

aitherovamon 07-09-2007 17:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 28154)
Βελγος;;:rofl:

καλα ποτε τα βαλαμε αυτα; πετυχα και εναν γιαπωνεζο μεσα,καλα τι καταλαβαινει απο ολα αυτα που γραφουμε;

Cantona13 07-09-2007 17:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 28168)
καλα ποτε τα βαλαμε αυτα; πετυχα και εναν γιαπωνεζο μεσα,καλα τι καταλαβαινει απο ολα αυτα που γραφουμε;

Μπορει να ειναι ελληνας που μενει στην Ιαπωνια:P

Astrolabos 07-09-2007 17:56

Απάντηση: Οι ευρωπαίοι υπ. Εξ στο Viana do Castelo

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 28142)
τι τεστάρετε; :P

Βλέπεις κάτι που δε σου αρέσει; :P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:48.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0