WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

TALOS 30-06-2007 18:44

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Για τρεις μερες θυμηθηκα τα φοιτητικα

ΝΑΙ ξανακοιμομουν 4 και ξυπναγα 2
ΝΑΙ ξαναλιωσα σε πολυθρονες συμμετεχοντας σε συζητησεις σουρεαλιστικου περιεχομενου οπως ''τι θα παθαιναμε αν καναμε σεξ με την κοπελα μας η οποια θα ηταν γοργονα η οποια θα χε κανονικο σωμα αλλα θα εβγαζε λεπια οποτε επεφτε νερο πανω της''
ΝΑΙ ξαναπαιξα πετρα-ψαλιδι-παπλωμα για να δουμε ποιος θα παει να συμπληρωσει μπυρες.
ΝΑΙ ξαναακουσα τους δυο αιωνιως κολημενους με το μανατζερ να μαλωνουν ποιος ειναι καλυτερος με επιχειρηματα τυπου ''...ναι αλλα εγω οταν παιζω φτιαχνω καλυτερο φραπε''

ααααααααααααααααααααχ αυτα ειναι...:cry:

Astrolabos 30-06-2007 19:00

Αυτά τα πισωγυρίσματα είναι που πονάνε περισσότερο. Είναι οι αποδείξεις ότι πλέον δεν ανήκεις εκεί, είσαι σαν ένα φάντασμα που περιπλανιέται εκεί που κάποτε ζούσε. Την μεγαλύτερη πίκρα θα την φας αν επιστρέψεις μετά από μερικά χρόνια και θα είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων, τα μέρη που αγάπησες και αγαπήθηκες να τα καταλαμβάνουν άλλοι και αυτοί με τους οποίους έκτισες την ζωή σου εκείνη την περίοδο να έχουν τραβήξει σε άλλα μονοπάτια. Πίκρα μεγάλη. Ο θρίαμβος της εντροπίας.

TALOS 30-06-2007 19:07

Τα πισωγυρισματα πονανε γενικοτερα!!!
Αλλα και για το συγκεκριμενο μεσα εισαι 100%

gatoni 30-06-2007 19:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 19162)
Για τρεις μερες θυμηθηκα τα φοιτητικα

ΝΑΙ ξανακοιμομουν 4 και ξυπναγα 2
ΝΑΙ ξαναλιωσα σε πολυθρονες συμμετεχοντας σε συζητησεις σουρεαλιστικου περιεχομενου οπως ''τι θα παθαιναμε αν καναμε σεξ με την κοπελα μας η οποια θα ηταν γοργονα η οποια θα χε κανονικο σωμα αλλα θα εβγαζε λεπια οποτε επεφτε νερο πανω της''
ΝΑΙ ξαναπαιξα πετρα-ψαλιδι-παπλωμα για να δουμε ποιος θα παει να συμπληρωσει μπυρες.
ΝΑΙ ξαναακουσα τους δυο αιωνιως κολημενους με το μανατζερ να μαλωνουν ποιος ειναι καλυτερος με επιχειρηματα τυπου ''...ναι αλλα εγω οταν παιζω φτιαχνω καλυτερο φραπε''

ααααααααααααααααααααχ αυτα ειναι...:cry:

Γιατί εμένα αυτά μου φαίνονται ένα μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας; ^o)^o)

Α ρε πουτ@να εξετατική που δεν πήγα για μπάνιο σήμερα γ@μώ το διάβασμα μου γ@μώ! 26 και σήμερα...

anthropas 30-06-2007 23:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 19170)
Τα πισωγυρισματα πονανε γενικοτερα!!!

Kαλα μην κανεις το εξυπνο.Εγω το χα πει αυτο πρωτος οταν πηραμε τον μπαγεβιτςkalo!!!

depoina 01-07-2007 11:36

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους !!!! :)

Πάει και ο Ιούνιος...

paullina 01-07-2007 15:29

...πάει-πάει-πάει και δεν γυρίζει πια.
Καλό μήνα κι απο μένα, και καλά κουράγια.
Μια ζέστη είναι μόνο κουτά μου, που θα περάσει.....:hehe:

Astrolabos 01-07-2007 16:11

Απάντηση: Χριστόδουλος και σενάρια διαδοχής του Αρχιεπισκοπικού θρόνου

Άσχετο, προκρούστη, μην τρώς τα φωνήεντα παιδί μου, δε μπορούμε να σε καταλάβουμε εύκολα οι έχοντες κάποια ηλικία(:P)

prokroustis 01-07-2007 16:12

Απάντηση: Χριστόδουλος και σενάρια διαδοχής του Αρχιεπισκοπικού θρόνου

χεχεχεχε οπως εχω ξαναπει για συντωμια του χρονου..γτ δλδ πσ χρν εισαι?:armed:

MaDa 01-07-2007 16:23

άντε να έρθει και ο αύγουστος και να φύγει και αυτός...

θέλω να πάω σε μια ερημική παραλία επιτέλους!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0