![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
|
Εγώ το μόνο που λέω είναι πως η ειρωνία τιμωρήθηκε! Και η τιμωρία ήταν παραδειγματική και δίκαιη!!! Ο αγαπητός μας συμφορουμίτης μπορεί να αποδείξει τη μεταμέλειά του και να πάρει το username του πίσω...
|
Λοιπον, δεν εχω παρακολουθησει το θεμα, αλλα μαλλον καποιοι κοροιδευουν το Λιβερπουλαιο. Γιατι κυριοι? Επειδη γουσταρει να κανει τα χατηρια? Επειδη ψηνεται ασχημα να διπλωνει και κανα μπλουζακι της κοπελιας? Επειδη τραβαει ο οργανισμος του και καμια ξυλια? Μαγκια του ρε.
ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΓΑΤΟΝΟΑΝΥΠΑΡΚΤΕ? ΠΟΥ ΑΜΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΨΗΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ CATERPILLAR? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παρα πολλες. Μαλιστα αυτες με τον πολυ ανοιχτο λαιμο τις κρεμαω κι απο την κρεμαστρα μη τσαλακωνονται τσαμπα.kthnxbai |
Παράθεση:
|
εν ολιγΟΙς δε με χαλασε το βατραχοπεδιλο γιατι ειμαι φτιαγμενος για τα δυσκολα και τα βαθεια εγω...
|
Παράθεση:
|
ΟΚ γραφικά τυπάκια...
Πείτε ότι θέλετε για κάτι που δεν γνωρίζετε...Μπράβο σας! Θα μπορούσα να πω χίλια δυό πράγματα για να σας δείξω τι πραγματικά ισχύει αλλά το τι κάνω εγώ στη ζωή μου δεν αφορά κανέναν σας και καλό θα ήταν να μην το σχολιάζετε. Αλλά στην τελική στα @@ μου.Δεν θα κάτσω να συγχιστώ και να πω στην άλλη κοίτα τι μου κάναν. Τέλοςςς |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:38. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin