|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων! | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μπορεί ο στρατός να έχει σχέση με τον κινηματογράφο?
Σαφέστατα! Χαρτί κατάταξης: Μήνυμα θανάτου Χαρτί κατάταξης: Εισιτήριο χωρίς επιστροφή Νεοσύλλεκτος: Τα ψάρια βγήκαν στη στεριά Ρόφημα: Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ Θαλαμοφύλακας: Ένας μάγκας στα σαλόνια Σκοπιά: Το σπίτι των ανέμων Σκοπός: Ραντεβού με τ' αστέρια Περίπολος: Νυχτοπερπατήματα Περίπολος: Ο παράξενος ταξιδιώτης Έφοδος: Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο Αναγνώριση: Μια κραυγή τα μεσάνυχτα Αλλαγή σκοπιάς: Αγάπη μου, γιατί άργησες; Πορεία: Βρέχει φωτιά στη στράτα μου Μαγειρεία: Κάτω στον Πειραιά, στα καμίνια Αναφορά: Ο δολοφόνος ξαναχτυπά Φασολάδα: Έκρηξη τα μεσάνυχτα Τουαλέτες: Οι 10 άθλοι του Ηρακλή Λούφα: Αγάπη μου επικίνδυνη Επισκεπτήριο: Μη φεύγεις, μη Στρατονομία: Ο Χάρος βγήκε παγανιά Μισθός: Για μια χούφτα δολάρια Μισθός: Το μεροκάματο του πόνου Απολυτήριο: Επιστροφή από την κόλαση |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:58.

Θεματικός Τρόπος