|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με ...αλφαβητική σειρά! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1013 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ρε μαζευουμε ατομα? Μην το κλεινουμε και το ακυρωνουμε αυριο....
Ποιος θα παρει τηλέφωνο? |
|
|
|
|
|
|
#1014 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Λυπάμαι,αλλά βλέπω πως πάσχουμε ...Εγώ συγκέντρωσα 7 όχι (αν ήταν γκόμενες θα είχα κάνει χαρακίρι),και γενικά βλέπω ότι ψαχνόμαστε πιο πολύ και από την άμυνα του παο...Κρίμα και ήθελα να ζήσω τη θεαματική επιστροφή Χαβιέ και να δώ από κοντά τον τρόπο που θα τον κλάδευε ο Μανος..
|
|
|
|
|
|
|
#1015 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
O Μazda ζει? Ξερει κανεις?
Κρίμα που δεν θα μαζευτουμε.... Θέληση υπήρξε όχι πολύ βεβαια, αλλα αργήσαμε κλασικά.... Κρίμα.... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 04-12-2008 στις 00:07. |
|
|
|
|
|
|
#1016 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jun 2008
Περιοχή: athens
![]() |
Εδώ είμαι!
Μάχιμος! Είμαι στου προπονητή μου, ψιλοπιωμένος, αλλά ΟΚ. Είμαι μέσα πάσα δύναμη και ώρα. Ας βρεθούμε ΣΕΦ να πάμε για φαγητό. ![]() Edit: Ο Mazda είμαι. Μπήκε αυτόματα με το όνομα του προπονητή μου που είχε γραφτεί κάποια στιγμή. Edit2: Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ αύριο. Εγώ μπορώ όποια ώρα θέλετε. Περιμένω. Θα έρθω ΣΕΦ με ηλεκτρικό ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bigsteve : 04-12-2008 στις 00:58. |
|
|
|
|
|
|
#1017 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Θεέ Μazda σε σταυρώσανε αλλά εσύ με τα πάθη σου μας ανεστησες....
ΥΓ: Ηθελα να μαθω ποτε μπορειτε ολοι να ρθετε? Αλλα οταν λεω ολοι εννοω ολοι. Οχι αχ εχω μαθημα, αχ μου σκιστηκε ενας ποντος απο το καλσον, αχ εβγαλα το ματι του, αχ εχω περιοδο μα εχω και αλλη διοδο, αχ μου σπασε το νυχι μου, αχ μου κοψε η μαγιονεζα δεν μπορώ να ρθω.... Ποτε διαολε πειτε μου και θα γινει τοτε ενα ματς.... |
|
|
|
|
|
|
#1018 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Μπορώ τη Πέμπτη ότι ώρα το απόγευμα θέλετε!
Για Παρασκευή όμως δε πιστεύω να μπορέσω καθώς έχω κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Σάββατο είναι ο γάμος... οπότε το λέμε για αύριο το απόγευμα όποια ώρα θέλετε. Αν δε βγει για μπάλα πάμε βόλτα, για καφέ, για φαγητό κ.λπ. Όπως προείπα γράψτε ώρα και θα είμαι στον ηλεκτρικό στο Καραϊσκάκη που με βολεύει. Καληνύχτα σε όλους!!! |
|
|
|
|
|
|
#1020 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Είναι κρίμα γιατί ο Σταύρος με την ευκαιρία του γάμου έχει ανέβει Αθενς και θα του δινόταν η ευκαιρία να παίξει σε ματς των αμπαλων. Είναι κρίμα γιατί είναι το μόνο μέλος με τόση θέληση να παίξει στο ματς και δεν μας το χρώσταγε κιόλας....
Αλλά εντάξει εσείς κάνετε για χαντ - μπολ που λέει και ο Αλεφαντος. Σας το χω ξαναπεί.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο