|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ποσοστό των αντρών που απάντησαν ότι θα ξαναπαντρευόταν την ίδια γυναίκα είναι 80% ενώ των γυναικών 50% | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#963 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Θα πάμε για μπάλα?
![]() Σας φάγαν τα τσιγάρα τα ποτά τα ξενύχτια (για τους ψαρακες λεω και τον αρχιερεα του καψιματος, τον μεγιστο Σφακιανακοφαν τον πρωτοσύγκελο του πιοτού και της ασωτίας ναι Γατόνι για σένα λέω) και τον Σταυρο οι διατροφες και εκεινη που του χει παρει τα μυαλα.... Την άλλη βδομάδα. Αν δεν πάμε θα βρω που μένετε και θα σας κοπανήσω.... ![]() Και δεν σας συμφέρει γιατί ξέρω που μένετε.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#964 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Θα λεγα τρίτη βράδυ αλλα δεν ξέρω τα παιδιά αν θα μπορέσουν.... Εγώ δεν έχω πρόβλημα....Αλλιως πεμπτη.
|
|
|
|
|
|
|
#969 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Δευτέρα-Τετάρτη θα λείπω Πάτρα. Έχω κάτι δουλειές συν πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης από τον Μάκη τον Ζαππίδη που πάντα εκεί καταλήγαμε τις δύσκολες ώρες...
Τις υπόλοιπες μέρες μέσα. ΥΓ: Αν μπορεί κάποιος ας τα μεταφέρει στο γνωστό θέμα για να το δει αν μπει κανένας που θέλει να έρθει και δεν μπει στο εκτός θέματος. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο