|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#362 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Για Σάββατο 16/6 (μόνοι μας)
Havier Anthropas Kallithea4 Gero-Dhmos Jose Mourinho greekfansws Basilhs7hh xoulk13 gatoni Talos* neacel* Liverpoulaios* Και εγώ κατά τις 18.30 λέω καλύτερα, μην χάσουμε το σαββατόβραδο όλο... |
|
|
|
|
|
|
#364 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
θα εχει ζεστη σιγουρα αλλα και δυο ωρες αργοτερα να παιξουμε δεν εχει και τοση διαφορα. διαφορα θα ειχε αν παιζαμε κανονικα βραδυ αλλα προτιμω να ιδρωσω απο το να χασω το σαββατοβραδο μου. οποτε και εγω 6.30 πιστευω οτι ειναι καλα.
|
|
|
|
|
|
|
#366 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Εν Πειραιει,
11/06/2007 Κύριοι, Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανανεωθεί η ομάδα μας, όχι οτι ειχαμε πρόβλημα να γλεντάμε σε κάθε ματς αλλά για να γελάσει και κανάς άλλος, με ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την τελευταία μετεγγραφή για την τρέχουσα περίοδο και καλωσορίζουμε στην ομάδα και παρέα μας τον Χρήστο τον μπύρα γνωστό και ως gatoni. Η διάρκεια ισχύος του συμβολαίου του δε θα γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Σας γνωστοποιούμε ακόμη οτι οι φανέλες με το λογότυπο ''gatoni'' που θα κυκλοφορήσουν στη μπουτικ μας, ΔΕΝ θα είναι unisex αλλά θα φοριούνται μόνο από άντρες λόγω ανέντιμου πρώτερου βίου των γυναικών. Ο περιορισμός θα κρατήσει ωσότου ερωτευτεί και πάρει πίσω τα 3.000 υβριστικά ποστ. Κύριε Μουρίνιε, πρωταθλητή στα λόγια, αντικρούουμε την επιστροφή σας με το ΜΠΑΜ για φέτος. ![]() Αυτά τα ολίγα. ΤΑΛΟΣ Ι. Κεχ |
|
|
|
|
|
|
#367 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#368 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παρακαλούνται οι νέοι παίκτες που συμμετάσχουν στις ομάδες να περάσουν για την καθιερωμένη φωτογραφία. Χρέη φωταγράφου θα εκτελέσει ο Θοδωρής "Maxim Tsigalko". Cheers....
|
|
|
|
|
|
|
#369 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
για να εχουμε και καλο ερωτημα εγω με ποιους θα ειμαι ?
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο