|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F. U. C. K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King " (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#62 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Το θέμα ανοίγει ξανά λόγω Χριστουγέννων...
![]() Πείτε στον Άη Βασίλη τι θέλετε. Ίσως φέτος να μας φέρει κάτι... (Το καλό που του θέλω του παλιοπ@ύστη) |
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Νωρίς είναι ακόμα αλλά τα λέω από τώρα για να κάνει τα κουμάντα του η κουφάλα και να μην έχει δικαιολογίες.
Λεπόν μπαρμπαΜπίλ θέλω: α)Ένα καλό βίσμα, β)ένα διαρκείας για το Έναστρον, γ)μπύρες. ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ. |
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Εγώ θέλω να περάσω τα μαθήματα να πάρω το πτυχίο μου...
Άντε να σε δω γιατί δε θα με περιμένουν και πολύ στο Ρόαγιαλ Χόλογουεϊ... ![]() Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΟΧΑΡΑ!!! |
|
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Υο Santa!Σου τα λέω με τη σειρά και κάνε τα κουμάντα σου,άλλωστε ξέρω πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα,ένας απλός άγιος είσαι δεν είσαι και θεός!Λοιπόν:
Να εμποδίσεις να δούμε Γκαγκάτση2 για αντι-γκαγκάτση,γιατί αν δε βάλεις το χέρι σου δε βλέπω κίνηση από τους πολυμετοχικόυς.. Να με κάνεις να μιλάω καλύτερα λατινικά και από ό,τι θα ήθελε ο Μελ Γκίμπσον για κάποια ταινία σχετική με Ρώμη,γιατί δε βλέπω να το παίρνω αλλιώς το χαρτί με κάποια ψώνια εκεί πάνω... Να πάρω πρωτάθλημα με τους κυματοδηγούς φέτος για να το τρίψω στη μούρη της τουλούζ που στήνει όλα τα παιχνίδια Να μην ξαναχτυπίσω νησίδα με το αμάξι γιατί το αμορτισέρ είναι σαν τις σούστες στρώματος παλιού γαμιστρών@ Να είμαι στο τυχερό 20% που θα περάσει τα αρχαία η' φέτος (γενάρη αν σου είναι εύκολο) World peace |
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Άγιε μουυυυυυυυ
,λόγω ονόματος θέλω ειδική μεταχείριση!Δεν θέλω πολλά,μόνο:1.Να πάνε όλα καλά το Σάββατο!!! 2.Το άλλο που ξέρεις,που σου χω πει... [This is between me and Santa]3.Να μην έρθει γρήγορα η Άνοιξη φέτος,μην πατήσεις το fast forward pleaaaaaase.. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:06.

,λόγω ονόματος θέλω ειδική μεταχείριση!Δεν θέλω πολλά,μόνο:
[This is between me and Santa]
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο