|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#31 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Άγιε-και καλά-Βασίλη τα σπας ελαφρώς αλλά τα
σου μας δίνεις πάλι φέτος.Επειδή λοιπόν έχω cosmote και μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες,πες μου τι σκατά είσαι ικανός να μου φέρεις να δω κι εγώ τι μπορώ να ζητήσω και το παζαρεύουμαιΥ.Γ. click to show |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
"Ο Αγιος Βασίλης είναι εδώ και ξέρει", ήταν η απάντηση του Πέτρου Κόκκαλη για το θέμα του Μπελούσι, το οποίο όπως φαίνεται τείνει να εξελιχθεί σε σήριαλ.
Λέγε μεγάλε,καιγόμαστε... Και βάλε το χέρι σου στην αυριανή κλήρωση... |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Πρέπει να έκανα το μαγικό για ακόμη μια φορά!
Το δώρο μου το πήρα ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΙΛΑΡΕ με τη γυμνάστρια του αερόμπικ απο το γυμναστήριο!!! ![]() ![]() ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58.

σου μας δίνεις πάλι φέτος.Επειδή λοιπόν έχω cosmote και μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες,πες μου τι σκατά είσαι ικανός να μου φέρεις να δω κι εγώ τι μπορώ να ζητήσω και το παζαρεύουμαι

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο