WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα.... (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%B5-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7-%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1-3843.html)

depoina 04-12-2007 00:09

Απάντηση: Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα....

Κύριος ;; Μη σαμποτάρεις το θέμα γιατί θα σταλείς εκτός θέματος !!! ;D

Ζήτα τίποτα από τον Άη Βασίλη ρε...Μπορεί φέτος να μη σε γράψει :P

anthropas 04-12-2007 00:14

Ψιτ μπιλαρε τσακω τα θεματα των πανελλαδικων και φερτα

Karmakosmik 04-12-2007 00:22

Άγιε Βασίλη, γραφική φιγούρα της κόκα κόλα, μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να μη γιορτάζουν τα χριστούγεννα;

Σήμερα γέμισε η πλάση στολίδια, λαμπιόνια, χαρούμενα τραγουδάκια και όλα τα ωραία. Άκουσα για πρώτη φορά φέτος και το Last Christmas. Ναι ξέρω, πολύ πρωτότυπο. Πιο γραφικό και από το ηλιοβασίλεμα. Μετά γύρισα σπίτι έβαλα λίγο Nevermore και ήρθα στα ίσια μου.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΕΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ!

mousaka+10 04-12-2007 00:47

Ψιτ μπαρμπα,

Φερε πισω Μπορχα-Ντανι για επιθετικο διδυμο στο γαυρο και 2 κιλακια Φινα.Και κανα πρωταθλημα για τον ΠΑΟ αν σου περισσευει.
 click to show

kallithea4 04-12-2007 01:04

Καλά ΟΚ εκτός από τα θέματα το καλοκαίρι, ν'ανέβει και η Καλλιθέα ε?

Liverpoulaios 04-12-2007 01:30

Λοιπόν μπαρμπα Βασίλη,φέτος ξέρω ότι πάλι θα πάρω τα @@ μου,αλλά δεν χάνω τίποτα να σου ζητήσω μιάς που όλοι οι Έλληνες από τα 4 τους μέχρι να πεθάνουν ζητάνε.
Καταρχήν, θέλω να εξαφανίσεις τα emo από το Συνταγμα γιατί μου τι δίνει να τα βλέπω και θέλω να τα χτυπήσω με κάτι μέχρι να ψοφίσουν. Μην τους δώσεις τη χαρά να τα σκοτώσεις. Απλά εξαφάνισέ τα. Στείλτα στη πατρίδα σου το Βέλγιο.

Επίσης θέλω να περάσω όλα τα μαθήματα που χρωστάω, αλλά να κόψεις και κάτι τύπους από τη σχολή που τους σιχαίνομαι.
Ακόμα,δώσε τα νουμεράκια του Τζόκερ και κάνε τα λαχεία που παίρνουν οι δικοί μου την Πρωτοχρονιά να πιάσουν τίποτα χιλιάρικα (σε € μιλάμε πάντα).
Τέλος να προσέχεις την κοπέλα μου, και αυτό που ζητάω προαιρετικά είναι μετά τα μεθύσια(κυρίως αυτό της Πρωτοχρονιάς) να μην έχω αυτόν τον τρισάθλιο πονοκέφαλο.

Insomni@ 04-12-2007 12:35

Αααα,άγιε και τίποτα για την αυπνία αν έχεις,ευπρόσδεκτο είναι...;D

Insomni@ 04-12-2007 12:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 37391)

Είσαι off-topic.τέλος....:armed:

MaDa 04-12-2007 13:41

help!!!!!

Άγιε... κάνε τους 4 συνάδελφους - κάφρους που τρώνε σουβλάκια στο γραφείο μου να τους πιάσει κόψιμο... και να μην προλαβαίνουν...
επίσης... μεταμόρφωσε το τοστ μου σε μπριζόλα! και την καμένη μπριζόλα στο σπίτι μου κάντην φιλέτο... όταν γυρίσω να είναι έτοιμα...ε... α! φτιάξε και μια καρμπονάρα για να μην την φάω σκέτη...

και μέχρι να σχολάσω... παρακαλώ η Τρίτη να γίνει Παρασκευή!!!!!!!!!!!

Mazda 6 04-12-2007 16:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 37390)
Α, εσύ είσαι πολύ εύκολος στα θέλω σου... ;D

Είδες; Είδες;:clap:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:04.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0