|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πινόκιο σημαίνει το μάτι του πεύκου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Απλως μια ερωτηση ηθελα να κανω για να ενημερωθω αν ξερει κανεις και αν δεν ταιριαζει εδω το θεμα απλως μεταφερετε την ερωτηση μου αλλου και διαγραψτε αυτο..
Λοιπον, τωρα με το ιδιοκτητο της forthnet θα ειναι σαν να βαζεις καινουργια γραμμη τηλεφωνου και καινουργιο αριθμο; δηλαδη, τον αριθμο που εχεις τον κρατας;και αν ναι απλως κανεις διακοπη απο τον οτε;και μηπως ξερει κανεις ποσο κοστιζει το τελος απενεργοποιησης απο τον οτε; ακομα αν δεν εχεις καθολου γραμμη μπορουν οι τεχνικοι της forthnet να σου περασουν μια δικη τους η πρεπει να πας στον οτε να πληρωσεις τελος ενεργοποιησης και μετα να κοψεις τον οτε και να κρατησεις μονο της φορθνετ; αν ξερει κανεις ας μου ριξει τα φωτα του γιατι πιστευω οτι θα γινει ενα μπαχαλο τωρα που ερχεται... |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Με την φόρθνετ μπορείς να έχεις δύο επιλογές:
Α. Πλήρης αδεσμοποίητη πρόσβαση τοπικού βρόγχου (full llu) Στην περίπτωση αυτή όλες οι υπηρεσίες (τηλεφωνία και ίντερνετ) περνούν μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της φόρθνετ αφού ο τοπικός βρόγχος (δηλαδή ο χαλκός μεταξύ σπιτιού και κέντρου οτε) αποδεσμεύεται από τον οτε και πηγαίνει αποκλειστικά στην φόρθνετ. Στην περίπτωση αυτή η υπηρεσία της φόρθνετ λέγεται 2play και με 39,90€ τον μήνα (τελική με φπα) σου δίνει κλασσική pstn τηλεφωνία (μία γραμμή) και adsl2+ ίντερνετ μέχρι 24Mbps δηλαδή όσα αντέχει η γραμμή σου. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να μεταβείς μέσω φορητότητας δηλαδή να μεταφέρεις την χρήση του τοπικού βρόγχου σου από τον ΟΤΕ στην φόρθνετ και τον αριθμό του τηλεφώνου σου επίσης (διατηρείς και τα 10 νούμερα ακέραια) γιατί δεν δίνει η φόρθνετ ακόμα νέες συνδέσεις με δικά της νούμερα αλλά αναγκαστικά πρέπει να μεταφέρεις υπάρχουσες γραμμές. Η ελάχιστη παραμονή σου στον ΟΤΕ είναι 2 μήνες εκτός και εαν έχεις κάνει την σύνδεση λαμβάνοντας κάποια προσφορά οπότε είναι 6 μήνες. Τυχόν άλλες δεσμεύσεις που μπορεί να έχεις με τον ΟΤΕ π.χ. 6μηνη δέσμευση conn-x κτλ δεν αποδεσμεύεσαι από το να τις ξεχρεώσεις. Για την φορητότητα δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι άλλο εκτός από την μία και μοναδική αίτηση για το forthnet 2play και αναλαμβάνει η φόρθνετ να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να γίνουν όλα. Β. Μεριζόμενη πρόσβαση στον τοπικό βρόγχο (shared llu). Σε αυτή την περίπτωση μοιράζεται τον τοπικό βρόγχο η φόρθνετ με τον οτε ως εξής: Τις χαμηλές συχνότητες τις παίρνει ο οτε για να σου δίνει την σταθερή τηλεφωνία και τις υψηλές η φόρθνετ για να σου δίνει το ίντερνετ. Εξακολουθείς να πληρώνεις το πάγιο της γραμμής σου στον οτε, τιμολογήσε στην τηλεφωνία όπως τιμολογεί ο οτε και η φόρθνετ σου δίνει μέχρι 24Mbps ίντερνετ adsl2+ με 21,50€ τον μήνα τελικήμε φπα. Στην περιοχή που βρίσκεσαι σε καλύπτει η φόρθνετ; |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
στη λαρισα που σκεφτομαι να βαλω , ηδη μερικοι εχουν κανει αιτηση για την 24αρα αλλα μου ελεγαν οτι θα κρατουσαν το νουμερο του οτε ΧΩΡΙΣ να πληρωνουν το παγιο του και με 25 ευρω το μηνα θα ειχαν τη συνδεση στο ιντερνετ μεσω φορθνετ και σταθερο τηλεφωνο.
το μονο προβλημα που μου ειπαν οτι υπαρχει ειναι οτι αν δεν εχεις συνδεση οτε ηδη, πρεπει να κανεις αιτηση στον οτε επειδη οι τεχνικοι της φορθνετ δεν σου βαζουν καινουργια γραμμη και μετα πρεπει να κοψεις τον οτε για να μην χρειαζεται να πληρωνεις το παγιο του... τελος παντων με αυτα που μ ειπες ψιλοκαταλαβα τι παιζει απλως δεν ηξερα για αυτες τις τιμες που λες..ευχαριστω παντως! |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Αναμενόμενη κάλυψη μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: 15/01/2008 Κέντρο: ΙΩΛΚΟΣ (IOLK)
Μπορείς να κάνεις αίτηση από τώρα αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι δεν θα είναι στις 15 Ιανουαρίου έτοιμο το δίκτυό τους. Αλλά δεν χάνεις τίποτα ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
βασικα μαλλον για αυτο θα μου ελεγαν..σε αυτο να υποθεσω οτι πρεπει να σου βαλει ο οτε τη γραμμη ε; | |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Για να βάλεις μόνο ίντερνετ (shared llu) πρέπει να έχεις ήδη γραμμή από τον οτε. Αλλά γιατί κοιτάζεις την υπηρεσία που είναι για επιχειρήσεις και όχι την άλλη που είναι για σπίτι;
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο