![]() |
World@digg.com
Λοιπόν θα ήθελα την προσοχή σας για λίγο.
Από σήμερα υπάρχει μια νέα δυνατότητα στο world.gr να υποβάλλονται τα θέματα από το forum μας στο digg.com μέσω του κουμπιού http://digg.com/img/badges/100x20-digg-button.gif το οποίο υπάρχει στη πρώτη δημοσίευση κάθε νέου θέματος. Το digg.com είναι ένας δικτυακός τόπος στον οποίο οι χρήστες προτείνουν νέα τα οποία αν ψηφιστούν από πολλούς χρήστες φθάνουν στην κεντρική του σελίδα την οποία βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι το εν λόγω site είναι στο #91 στην παγκόσμια κατάταξη δικτυακών τόπων. Για να μπορείτε να ψηφίσετε τα θέματά μας στο digg.com, αρκεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό εκεί ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο http://www.digg.com/register Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε και εσείς να ψηφίζετε τα θέματα που δημιουργούνται στο world.gr και να βοηθήσετε στην διάδοση του δικτυακού μας τόπου. Θερμή μας παράκληση είναι όταν δημιουργείτε ένα νέο θέμα να μην είναι στυγνή αντιγραφή από κάποιον άλλο δικτυακό τόπο. Εμπλουτίστε το, γράψτε και την γνώμη σας, γιατί έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία σαν θέμα και δε θα παραβαίνουμε κανένα νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας εφόσον αναφέρουμε και την πηγή στο τέλος του θέματος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και όπως πάντα, όποιες απορίες, ενστάσεις και παράπονα έχετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πάρη;Dkalo!!! |
Απάντηση: World@digg.com
Ωραίο σαν ιδέα, θα εγγραφώ φυσικά εφ"όσον είναι για την διάδοση του site...Ο Πάρις όμως ποιος είναι....εγω τον ξέρω....? Τον έχω γνωρίσει κάπου? :hehe:
|
Είναι το κατοικίδιο του forum:P
|
(Αχου το...όταν ξανάρθω θα κρατάω καροτάκι...;p)
Το θέμα είναι ότι το digg.com δεν με εγγράφει .... Εβαλα 4 φορές νικ, μεηλ, παςς, ονοματεπώνυμο, κωδικό,φύλλο ,ηλικία (αυτό να "λειπε ....):angry:...και συνέχεια με ρωτάει αν είμαι....άνθρωπος!!!!:angry: Πληκτρολογώ τους χαρακτήρες ,και ξανά το ίδιο βιολάκι...:( Βαρέθηκα , αύριο πάλι.... |
Βασικά πρέπει να βάζεις κεφαλαία και μικρά όπου στο ζητάει. Αν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια, στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
|
Oκ , ευχαριστώ πολύ.:)
|
Όταν κάποιος χρήστης πατήσει το κουμπί του digg http://digg.com/img/badges/100x20-digg-button.gif στο κάτω μέρος μιας δημοσίευσης ώστε να στείλει την δημοσίευση αυτή ως είδηση/άρθρο στο digg.com, εαν αυτή η δημοσίευση είναι καταχωρημένη ήδη από κάποιον άλλο χρήστη, τότε αντί για την φόρμα καταχώρησης του digg.com θα δείτε την είδηση καταχωρημένη κλασσικά και από πάνω της μια πράσσινη ετικέτα
Cool, this story has already been submitted. Digg the story yourself to make your vote count. Οπότε κάτω από την είδηση που είναι τα σχόλια (Comments) μπορείτε να γράψετε το δικό σας σχόλιο/άποψη επί της είδησης και να το καταχωρήσετε ώστε να ανέβει η σημασία του στο digg.com. Εαν δεν θέλετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο και θέλετε απλά να δείξετε οτι συμφωνείτε με το άρθρο ή οτι είναι αξιόλογο ώστε να το δουν και άλλοι στο digg.com τότε δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί digg it στην αριστερή πλευρά του άρθρου και κάτω από τον μετρητή που λέει πόσες φορές το άρθρο αυτό έγινε "digged" δηλαδή "ξεθάφτηκε" από το σάιτ και το είδε κάποιος. Όταν το πατήσετε μετά η κατάσταση του κουμπιού θα γίνει dugg! και οπότε δεν θα μπορείτε να το ξαναπατήσετε για το παρών θέμα. |
Παράθεση:
Η εξουσια απο μονη της τραβαει τις γυναικες. Οποιαδηποτε περαιτερω παροτρυνση γεννα υποψιες για διαταραγμενη προσωπικοτητα και χρόνια ψυχολογικα προβληματα που εντέχνως και ιδιοτελώς φέρνει ο εν λόγω κύριος στην επιφάνεια μέσω ροζ και ''ροζ'' συνθηματικών συμβουλων.kthnxbai |
Άκη, κάνε μου μια χάρη ρε. Τράβα ψόφα σε καμία γωνία. Οκ;
|
Παράθεση:
Σατανικέ Τάλε ,μέχρι και κρυφές σκέψεις ,υφέρπουσες στο δεξιό τεταρτημόριο του εγκεφάλου ,σε έχω ικανό να διαβάσεις.Ούτε ο Ιρβιν Γιάλομ πχια...;DΜε υπερηφάνεια λοιπόν σου παρουσιάζω την χθεσινή εγγραφή μου , η οποία πραγματοποιήθηκε στην πέμπτη επίμονη ,και τελευταία προσπάθεια μου .!!!!!;D http://digg.com/users/paullina/profile Στο αβατάρ βέβαια σπάστηκα λιγάκι ,γιατί με παρουσιάζει ολίγον Μπρούς Γουϊλλι, αλλα δεν βαριέσαι...εγω νάμαι καλά.:clap: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:23. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin