![]() |
Απάντηση: Στοίχημα στο World.gr
Δε ξέρω, δε το έχω βρει πουθενά αυτό.
|
Επειδη δεν βλεπω να εχει τιποτα στο στοιχημα δεν βαζεις λεω εγω πρωταθλημα Αργεντινης;Βρηκα τα παρακατω παιχνιδια:
Jun 1, 2007 Argentinos Juniors-San Lorenzo 01 : 10 Jun 1, 2007 Velez Sarsfield BA-Nueva Chicago 20 : 00 Jun 2, 2007 Arsenal de Sarandi-CA Independiente 02 : 10 Jun 3, 2007 CA Lanus-Belgrano de Cordoba 19 : 00 Jun 3, 2007 Newell s Old Boys-Gimnasia La Plata 20 : 30 Jun 3, 2007 Gimnasia de Jujuy-CA Banfield 20 : 30 Jun 3, 2007 Colon de Santa Fe-Boca Juniors BA 21 : 10 Jun 3, 2007 Racing Avellaneda-Estudiantes La Plata 23 : 30 Jun 4, 2007 River Plate BA-Godoy Cruz 00 : 10 Αν θες δες το site που τα βρηκα |
Και εδω για Βραζιλια
|
Καλές οι βραζιλίες και οι αργεντινές, αλλά αύριο έχει προκριματικα euro. Καμιά 20αρια ματς είναι ρε άλκη δεν τα είδες ?:P
Και καλά εσύ. Βρε μαστραντώνη ούτε και συ ???? |
Παράθεση:
Ο μαστραντωνης μου φαινεται οτι δεν παιρνει πρωτοβουλιες για τα στοιχηματα και βαζει ο,τι του λεμε! Ετσι και εγω γινομαι admin!:P |
Αντε ρε σεις βαλτε κατι. ;D
Αυριο παιζει Αρης-Ολυμπιακος, αυριο και Τεταρτη παιζει η εθνικη, εχει και αλλα ματς για τα προκριματικα του Euro, εχει και NBA. |
Τα ακούς γενεθλιοπαρτάκια γεροαντμίν ? δώσε στοίχημα στο λαό :P
|
ειμαι πρωτος στο στοιχημα η νομιζω?
|
Παράθεση:
Ο χρήστης anthropas έχει σύνολο 1402 μονάδες Ο χρήστης Kallia έχει σύνολο 1212 μονάδες Ο χρήστης Gero-Dhmos έχει σύνολο 980 μονάδες Ο χρήστης kallithea4 έχει σύνολο 850 μονάδες Ο χρήστης Jose Mourinho έχει σύνολο 841 μονάδες |
που τα βλεπετε αυτα ρε?
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin